Početna / Front Page Slide Show / Zbogom, Skadarlijo
Zbogom, Skadarlijo

Zbogom, Skadarlijo

Gradske vlasti u Beogradu još jednom su pokazale koliko ne poštuju tradiciju i koliko im nije bitno kulturno nasleđe. Od danas, Skadarlija, boemska četvrt poznata ne samo po svojim restoranima, tamburašima, šarmu koji nosi od kraja XIX veka i pričama koje su proslavile glavni grad naše zemlje – više nema jedno od svojih važnih obeležja. 

Skadarlija je ostala bez kaldrme.

Na mrežama se pojavio veliki broj komentara u kojima se ovo uništavanje zaštitnog znaka Beograda osuđuje. Prenosimo samo jedan:

 

 

 

Svaki dalji komentar na račun gradskih vlasti koje silno pokušavaju da pokažu kako nešto rade. Problem je samo što rade pogrešno.

Ovakvo varvarstvo izazvaće zgražavanje stručne javnosti.

Uistinu, Goran Vesić (gradski menadžer) reagovao je brzo nakon što je ova fotografija izazvala lavinu komentara na Fejsbuku i Tviteru rečima da „građani nemaju razloga za brigu“ i da će kaldrma biti postavljena na asfalt“…

To vam je isti onaj Goran Vesić, koji je 2014 izbacio žrtve obrenovačkih poplava iz hotela Slavija uz obrazloženje da su oni demolirali hotel i napravili više od 100.000 evra štete, što je menadžment hotela istog dana demantovao.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

2 komentara

  1. Zar je od ovakvih kretena neko mogao da očekuje nešto pametno? Kaldrma je opstala i u većim metropolama,gde su znali kako se poštuju neke vrednosti.Ovi bilmezi to neće da nauče ni za tri života.

  2. Hm,hmm..to je,jedan u nizu,obracuna sa “ krugom dvojke“ ,od strane,prispelih,ne adaptiranih i ne prihvatanja “ beogradjana“…poputt one budale,iz Trebinja, napravicemo mi,jos stariji most u Moataru.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top