Početna / Front Page Slide Show / Za dečake, ne za muškarce
Za dečake, ne za muškarce

Za dečake, ne za muškarce

PIŠE: Aleksandra Žabić 

Dragi moji večiti dečaci, rešila sam da se zauzmem za vas. Da podignem glas i svest, da objasnim narodu (pogotovo ženskom delu populacije) – ko ste vi! Da, da, dobro ste me čuli: svim ženama!

Pogotovo onim koje se groze vaših izjava, koje su se radovale novom zakonu, trljale dlanove i klicale od sreće. Onim ženama koje su se usudile da kažu „ne“, da se okrenu i da odu, da vas napuste! Vas, tako nezaštićene, je li!? Vi ste dečaci, i vama je sve dozvoljeno. Naravno,vi radite ono što vi hoćete.

Odakle pravo bilo kojoj ženi, instituciji ili zakonu da od vas pravi odgovorne muskarce, spremne za dom i porodicu, sačuvaj Bože decu!? I kakva je tu pravda za vas, ako jedino žena ima pravo da odlučuje da li će da rodi dete ili ne!? A pri tom ste joj jasno stavili do znanja da jako volite seks,da ne preuzimate odgovornost za svršavanje u nju i da nećete dete.

Jer ste sebični!

I SASVIM JE U REDU BITI SEBIČAN!

Ko priznaje – pola mu se oprašta! Tako su vas učili još u vrtiću. To je jedina obrazovna ustanova do koje ste dosegli. Ali, ne bih da se odaljavam od teme!

Dakle,ta ista, „oronula izuvena kurva“,odnosno žena, usudila se protiv vaše volje i vašeg jasnog stava, da rodi dete! Da vam uvali roditeljsku odgovornost od koje ste uspešno bežali glavom bez obzira 20, 30, 40 godina! Još vas, ukoliko ne urode plodom njene suze, molbe, proklinjanja, tuži za izdržavanje! Za alimentaciju! Pa vi i niste hteli dete!!! „Kurva ga je sama rodila“! Kako „zašto niste pazili“? Pa nije pička (pardon) vaš problem, nego njen!!!

UPOZORENJE: Tekst nije namenjen muškarcima, niti omalovažavanju muškaraca.

Pa šta ako ga niste vadili!? Svašta, pa u tom trenutku vi još treba da razmišljate o njenim problemima, ugrožavanju njenog zdravlja eventualnim abortusom?! Uostalom 21.vek je. To je mit! Na kraju krajeva, kakva je to osoba koja rodi dete, protiv vaše volje (to ne smem da zaboravim da pomenem), a od vas ne traži nista!? Baš ništa! Neće ni alimentaciju, ni vaše prisustvo u detetovom životu, osim onoliko koliko vi to želite. Apsolutno vam je ostavila slobodu izbora.

Takva žena je luda, dabome, jer – kakvu ona poruku šalje? Da je samostalna? Da je u redu da dete raste bez oca? Sram je bilo! Treba da se stidi! To je žena bez i malo odgovornosti za posledice koje će eventualno ostaviti na to dete!

Pa šta ako ste vi muškog pola!?

VI STE DEČAK I VAMA JE SVE DOZVOLJENO

Ona je majka, oslonac, stub kuće! One koje su živele sa vama pokušavajući da detetu ne uskrate oca, i koje su sebi dale za pravo da misle na sebe i napustile vas, e takve žene, odnosno „ludače“ i „kurve“ su još i bezobrazne!

Konstantno, povrh svega, tražile su neki dokaz ljubavi!

Pa dovoljno je valjda dokaz da je volite i da vam je stalo do nje, to što ste sa njom?! Još uvek! Vi tako idealni!

One mora da su živele u disfunkcionalnoj porodici pa vuku neki feler iz detinjstva. Što sad one vas krive? Same su tako izabrale i odlučile! Niste ih vi naterali, ni slučajno. Kad su bile male, verovatno nisu imale adekvatno vaspitanje.

Zna se kakva žena mora da bude: Žena je žrtva porodice! Pa šta ako ne radite i ne vodite računa o kući i o deci!? Pa šta ako vas one malo finansiraju!? I treba da vide kakvo breme biste vi morali da nosite na leđima da ste kojim slučajem porasli i postali muškarci!

Pa kakve veze ima što sutra nećete imati novac za hleb i uz hleb, bitno je da vozite luksuzni automobil, da živite visoki standard!

Pa šta ako nemate ni za viski!?

Niko se nikad nije osvrnuo na vas, da bar razmisli kakvo vi psihičko nasilje doživljavate! Kako se to neprijatno odražava na vaše zdravlje, duševno i fizičko! Kome vi da se požalite i od koga vi, tako nejaki, da potražite pomoć, jer je neka „luda kurva“ pokušala da vas otme iz vaše zone komfora zemlje Dembelije?

EVO PRIMERA KOM SAM BILA SVEDOK

Jedan dečak, koji je vredno koračao utabanom stazom svoje zone komfora po imenu „Živeti život na foru“ se okliznuo. Omakla mu se jedna fora i završi jadničak u zatvoru. I to u inostranstvu.

Žena sa kojom je živeo u tom periodu rastrgla se da mu se nađe: slala novac za zatvorsku kantinu, ostavljajući sebe i dete bez dinara. Putovala je i ostajala budna po 48 sati, ne bi li ga videla na 15 minuta, pružala mu podršku, i bila uz njega sve vreme.

Kada je izašao, dečak se baš potrudio da joj stavi do znanja koliko joj je zahvalan. I to delima, koja su objašnjavala ono što bi uz dela potkrepio rečima:

Da je glupača, da je krava koja daje sto litara mleka,šutne nogom pa prospe. Bezobraznica, drznula se da mu objasni koliko je zatvor unazadio njih kao porodicu. Pa šta je ona mislila? Da će zatvor njega, tako idealnog i bez mane da promeni? Uostalom, nije on kriv što je završio u zatvoru, već ljudi koji su radili sa njim! Sve nesposobnjakovići!

Bezobraznica jedna, daje za pravo nesto da mu zameri, on je to sve činio u stvari za njihovo dobro.

Pa šta ako mu je slala novac!?

Pa šta ako je išla po njegovoj familiji i žickala novac za kauciju!?

To se i očekuje od jedne žene koja je sa takvim dečakom!

Da je uradila bilo šta manje, nije ni dolazilo u obzir. Uostalom, šta je ona očekivala? Bila je njegova ljubav i kraljica i život dok je on bio u zatvoru.

Šta je očekivala? Da mu na slobodi oduzme slobodu??? I zamislite šta mu je kurva uradila: Ostavila ga! I to dan kad je on hteo da rezerviše da odu na odmor! Njegov zaslužen odmor! Dokle je dosegao njen bezobrazluk, da mu je rekla da ona neće na odmor, jer je shvatila da se ona pored njihovog malog deteta neće odmoriti!? Trčaće od ležaljke do sobe, od sobe do bazena, dok će se on vrteti na ležaljci kao gica na žaru.

Pa on je dečak, nije on mama!

Pa hvala Bogu da će dete da bude i da trči uz majku!

I odakle joj pored svih prava, uopšte pravo da ona nešto shvati, i to u njenu korist, taman kada je on, dečak, rešio da neodgovornost, nepoštovanje i blaćenje zameni odmorom!?

Tipičan primer psihičkog nasilja žene koja želi da nametne svoju volju i da od dečaka napravi muškarca! I to odgovornog! Zamislite koje nasilje je ovaj dečak trpeo, jer je jedna svesna, samostalna žena i majka, sebi dala za pravo da misli svojom glavom i ukaže na greške jednog dečaka.

VI STE, U STVARI, ŽRTVA!

Vi ste žrtva neke lude kurve, koja je umislila i pati od sindroma dobrog Samarićanina ili onih gluposti koje se kriju pod parolom „Ljubav menja sve“!

Saosećam sa vama u potpunosti, dečaci! Saosećam i shvatam koliko ste nezaštićeni kao takvi! I kad već ne postoji ni institucija ni zakon koji će vas da zaštiti, ja evo apelujem na sve žene dobre volje,da se otvore za nove načine razmišljanja,da ne gledaju samo jednostrano! Da se osvrnu i na vas!

Da vas ne menjaju.

Da vas ne ugrožavaju.

Da vas zaobilaze u širokom luku!

 

Share Button

O Gost Kolumnista

Gost kolumnista ponekad ima biografiju. A ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša kako hoće. Gost kolumnista svoju sliku čuva za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

2 komentara

  1. Tipičan primer nasilja jedne žene nad morem muškaraca, gurajući ih sve u isti koš bez razloga.
    Pa Vi ste gospođo-đice uvek birali barabe lajave, nikad normalne ljude koji vas nisu gledali kao predmet za „rupice i boce“, a sad nakon xy takvih frajera na baterije u životu, ne znajući za bolje i zanimljivije, udri po svim muškarcima kao stoci bezrepoj.
    Nije to lepo…

  2. Pa ne znam šta tu kasti?Imam utisak da gospođa žabić nije umela da bira,dešava se.Možda joj je takva sudbina.Moja gospođa često kaže“Daj bože da ja odem prva na onaj svet, jer šta bih ja bez tebe“?Mislim da je moja gospa malo sebična,jer ne misli kako smo mi muškarci bespomoćni kada ostanemo sami.Mislim ima gi razni i muški i ženski.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top