Početna / Front Page Slide Show / Vučić, gde god se okreneš. 09. 07. 2017.
Vučić, gde god se okreneš. 09. 07. 2017.

Vučić, gde god se okreneš. 09. 07. 2017.

Vest 1: Aleksandar Vučić stigao u Istanbul. Vest 2: U Istanbulu veliki skup opozicije protiv Erdogana… Eto, sad će Đuka, Maja i Martinović zajedno sa onim Rističevićem da optužuju žutu bandu i Soroša da su i do Turske stigli.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović (to je ona što ju je DJ Vučićević proglasio porno glumicom) izjavila kako „u Vučiću konačno ima pravog sagovornika“. Pa da: Prepoznaju se oni. I brzo skapiraju. Kao nekad, devedesetih…

Sociolog Jovo Bakić napisao na Fejsbuku kako su „Vučićeve hijene rastrgle Srbiju“, kao i da „bahata vlast nema veze sa stvarnošću“. Nije da se hvalimo, ali mi već četiri godine i tri meseca to dokazujemo na gotovo svakodnevnoj osnovi.

Velimir Ilić tvrdi kako mu je Veliki Vođa nudio 600.000 evra da napusti politiku. Osim što je to pravi dokaz Bakićeve tvrdnje da vlast nema veze sa stvarnošću, to je i poruka za Velju da više nema šta da traži u politici. Jer, da mu je Vučić obećavao zatvorsku uniformu, kao Dinkiću, sigurno bi bolje prošao.

Dosta o Vučiću, sad malo o Dačiću. Na takmičenju u pravljenju riblje čorbe u Surdulici objasnio koja je razlika između pravljenja političke i riblje čorbe. Pa jasno: Politička se pravi s koferčetom i bananom, a riblja – sa ribom.

Ana Brnabić se ponudila da posreduje u pregovorima između radnika fabrike Fijat krajsler automobili Srbija i poslovodstva u Italiji. Kome li će ovaj put nositi transkripte razgovora?

Nacionalno udruženje dece obolele od raka od države traži da ih oslobode plaćanja PDV-a za izgradnju novog dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Sramim se što država uopšte razmišlja o PDV-u u ovom slučaju.

Srbima koji su optuženi za ubistvo Amerikanca na Zakintosu preti po 10 godina robije. Ej, bre, Srbi: Šest na jednog?

„Poklonjeni“ Migovi kasne 12 dana. Samo da znate.

Behu to vesti za vreli 9. jul. Izbegavajte sunce ovih dana.

Share Button

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top