Početna / KOLUMNE / Dnevnik šumadinke / Veliko srce jednog legionara
Veliko srce jednog legionara

Veliko srce jednog legionara

PIŠE: Jovana Popović 

Pitam ja urednika ovog ozbiljističkog portala „Da li bi ja mogla da pišem o prosidbi?“ i očekujem da će da mi prekine vezu pre nego što ijedno slovo stignem da posejem na mom računaru. 

Kad ono – čovek me naprosto iznenadi. Kaže on meni „Može! Dosta mi je vala i pisanja o politici i političkih tema, hajde da neko napiše nešto drugo“.

Ja se naprosto oduševim. Ali… Ipak – kao i uvek ima ono „ali“. Elem, kaže meni urednik ovog ozbiljističkog portala da priča mora biti drugačija, interesantna, zabavna, vesela.

Pa šta ćeš zabavnije nego da opišeš šta se desilo na koncertu na kom sam bila neplanirano, a pamtiću ga valjda ceo život kao pravi primer onoga što sam već mnogo puta gledala na YouTube-u?

Elem, verovali vi ili ne, ljudi, jedan legionar je isprosio jednu klupsku pevačicu – nasred koncerta! 

Ono, mora se reći da je meni lično legionar više ličio na cica-macu i da je bio prilično nesiguran – došlo mi je da se zapitam da li je on zaista profesionalni vojnik?

I moram reći da sam bila u iskušenju da na sred koncerta, za razliku od svih onih cica koje su srećno vrištale i aplaudirale kao da iščekuju bidermajer, vrisnem „ne daj se sestro, nemoj „da“ da mu kažeš, ali bi verovatno bila proglašena za nepoželjnu osobu od strane obezbeđenja i organizatora.

Mislim – shvatite me: moja panika bila je uzrokovana čudnim stiskanjem moje ruke od strane mog dragog. Kako sam bacila pogled u njegovom pravcu, namah sam se uplašila da će Željko Vasić posle ove prosidbe da kaže „Idemo, sledeći…“

Srećom, (po mene, još sam mlada) to se nije desilo.

Zahvaljujući „velikim medijima“ saznala sam juče da je legionar imenjak mog dragog (a previše ima tih Aleksandara na ovom svetu, šta ćete), kao i da je devojka Vanja. Saznala sam i da su iz Valjeva i da im je sve to organizovao kumovski par:

Kuma Aleksandra (beše bome zanosna manekenka, mnogo puta sam uzdisala nad njenom linijom i visinom, rodi me majka malu) pokrenula agenciju za organizaciju venčanja, a otvorila i sajt za organizaciju veridbi iz snova! 

Ne znam da li onom mom da pokažem sajt, ali s obzirom na to da znam da ovaj sajt ne čita, onda vama mogu da kažem da sam detaljno pregledala taj udajsezamene.rs i da sam bila iznenađena: Prava američka priča!

Jeste, živimo u Srbiji. Ali, ako bih mogla da biram, dragi, jednog dana ću ti reći: Prosidba na daskama koje život znače. Paket br.8… Pa ti vidi da li ćeš da kažeš „ne“.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Gost Kolumnista

Gost kolumnista ponekad ima biografiju. A ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša kako hoće. Gost kolumnista svoju sliku čuva za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top