Početna / Front Page Slide Show / Sprečen pokušaj atentata na dr Preletačevića
Sprečen pokušaj atentata na dr Preletačevića

Sprečen pokušaj atentata na dr Preletačevića

Samim čudom, danas je sprečen pokušaj atentata na dr Preletačevića! Novoizabrani predsednik SAD izjavio je da je njegova „dužnost je da pomognem u rasvetljavanju zločina!“

Volksvagen „polo“, beogradskih registarskih oznaka, pronađen je 9. novembra u 17:22 na parkingu koji se nalazi iza seoskih perona mladenovačke autobuske stanice. Oko automobila, ali i u njegovoj unutrašnjosti i prtljažniku – pronađeni su predmeti koji nedvosmisleno ukazuju na to da se radilo o pripremi ubistva našeg lidera. Više o tome u prilogu TV stanice „Sarmuprobonisi“!

Napominjemo, gospodin Beli je već preživeo tri paljenja autobusa u kojima je putovao prema prestonici ovoga leta, a ovoga puta meta instruisanih piromana bila je „harmonika“ na liniji Mladenovac – Amerić, kojom doktor uobičajeno putuje zajedno sa meštanima, kako bi im učvrstio duh i nadu u bolje sutra.

„My first assignment after being set to duty of the President will be finding the assassinates on my dear friend, White Duke. Our thoughts and prays are with the endangered family Preletachevich. God bless America and Americh.“, izjavio je Donald Tramp za TV „Sarmuprobonisi“.

NAPOMENA: Svrha ovog teksta i pratećeg video-klipa je zabava. Klip je prenet sa stranice Udruženja SPN

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top