Početna / Front Page Slide Show / Utorak, 09. 01.2018.
Utorak, 09. 01.2018.

Utorak, 09. 01.2018.

U krstaškom „ratu“ mitropolita Amfilohija i Poslušnika Velikog Vođe oglasio se i Patrijarh Irinej: Blagodarimo Gospodu na Vučiću. Eh… Pa onda ti budi vernik posle ovakve izjave…

Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika Beograda poručio je da će „zbog obračuna s Amfilohijem biti miran u naredna dva dana“. E moj Dragane, nemoj da te imenjak (J. Vučićević) demantuje naslovnom Informera…

Trećina građana Srbije veruje da će 2018. biti bolja, kaže anketa objavljena na RTS-u. Dakle, sve je više obećanja „članovima“.

Kad smo već kod pomenute interesne grupe građana, sutra će pasti odluka da li će se u Srbiji opet glasati za novi saziv parlamenta ili „samo“ za Beograd. Neko bi da se kladi?

Brisel je objavio novu strategiju EU za Zapadni Balkan: Novo proširenje 2025. Zar toliko dokumenata još moramo da potpišemo? Auuuu…

„Želimo da najbolje mlade lekare zadržimo u Srbiji, da iskustva i znanja stiču od domaćih najboljih lekara, koji su priznati u svetu“, izjavio je ministar Zlatibor Lončar. Rođače sa ovakvim platama u zdravstvu teško ćeš ih zadržati.

Milorad Dodik je Tomi Bajčetinskom  uručio Orden Republike Srpske na lenti za naročite zasluge. „Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost“, poručio je Nikolić u Banjaluci. Eto… Setili ga se za Dan bezbednosti… Pardon, za Dan Republike Srpske.

Savetnica za medije Velikog Vođe Suzana Vasiljević pisala predsedniku Evropske federacije novinara (EFJ) Mogensu Bjeregordu i protestovala što isti nije zatražio sastanak s Vučićem tokom predstojeće posete Beogradu povodom stanja medijskih sloboda u Srbiji. Suzana, niko ne želi da sluša bajke o divnom Pinktroviću, sjajnom Čmariću i „poštenom čoveku, dobrom novinaru“ Vučić(ević)u koji su „jedini u odbrani lika i dela Velikog Vođe.

Čudo neviđeno! Posle 40 godina sneg u Sahari – javljaju srpski mediji. O čudu neviđenom ispred zapadnih ambasada u Beogradu gde mladi čekaju iseljeničke papire – niko ne piše.

Beše to pregled vesti u Srbiji danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top