Početna / Front Page Slide Show / U kampanju te ljubim 23. 01. 2018.
U kampanju te ljubim 23. 01. 2018.

U kampanju te ljubim 23. 01. 2018.

Profesor Džons Hopkins Univerziteta Edvard P. Džozef prokomentarisao je da bi ubistvo Olivera Ivanovića „moglo da bude baš ono što je Kosovu bilo potrebno“. Grozan, tabloidan naslov jedne ozbiljne analize.

Kad smo kod likvidacije Ivanovića: Za manje od sedam dana Veliki Vođa je rečenicu „Mi ćemo pronaći ubicu. Neće biti milosti“ zamenio sa „Neka Priština nađe ubicu“… Brže, jače, bolje se bližimo poslednjem činu: formalnom priznanju Kosova.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju kao „tajni podatak“ označila je koliko će u ovoj godini sredstava potrošiti na službena putovanja i vođenje naloga Marka Đurića na društvenim mrežama. I, naprednjaci, to je normalno? Vučiću, to li je odgovoran odnos prema parama poreskih obveznika?

Goran Vesić tužio je za milionče Balšu Božovića za „pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda“. Kraj vica. Nastavak vesti: Balša u oktobru rekao da očekuje da Vesić i Mali zajedno sa jelkom dočekaju Novu godinu u CZ-u.

Još jedan fikus na političkoj sceni: Ex muftija Zukorlić najavio da će njegova Stranka pravde i pomirenja izaći na izbore za Beograd. Opet kraj vica. „Podržavam ovu vlast, ali neću biti klimač glavom…“ izjavio Zuko… Dobro šta je ovo, samo vicevi danas???

Velja Ilić izjavio kako „samo velika izlaznost pobeđuje“ i da se obavezno glasa za Đilasa, Šapića ili Šutanovca. Nas lično čudi da Velja nije rešio da učestvuje na iznorima za Beograd… Ostali kandidati nemaju onu mašinu sa onom rukom što hvata one glasove i ono…

Prema istraživanju organizacije CRTA, vladajuće stranke pojavljuju se četiri puta više u medijima odkako su raspisani izbori za Beograd… Džaba vam, naprednjaci. Brže ćete pasti nego što se nadate.

Splićani koji su izazvali tuču i nerede na derbiju Partizan – Zvezda priznali krivicu i osuđeni su na kazne zatvora od četiri do šest meseci. I tako vi rešavate problem huligana??? 

Beše to Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. miha bukovac

    Svaka politika ima svoju „filoziofiju“ i svoje „filozofe“ pa tako i ovaj (Džons Hopkins)! Iza njega stoje nosači aviona i „fantomi“ na njemu! U tome je njegova „snaga besede“! Može da lupa svašta!. Naši „polemičari“ (polit. analitičari) ne treba da polemišu sa nijim već (ako je potrebno) da „aniliziraju“ (koliko je moguće) te njegove bljuvotine! Što se tiče „likvidacije Ivanovića“, meni se čini da mnogi u Srbiji ne shvataju da je to delo (vrlo verovatno) Vilijema Vokera! Nije mi jasno, zašto se to jasno ne kaže ili su toliki idioti da (još uvek) ne shvataju. Čitava Srbija je (čini mi se) podeljena na pro Rusija i pro NATO! I to nije dobro, naroćito za one koji su „pro NATO“ ali oni nanose veliku šterti Srbiji!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top