Početna / Front Page Slide Show / Treća žrtva „malih“ boginja 22. 01. 2018.
Treća žrtva „malih“ boginja 22. 01. 2018.

Treća žrtva „malih“ boginja 22. 01. 2018.

Na niškoj infektivnoj klinici od posledica nastalih usled infekcije virusom malih boginja umrla je žena koja je iza sebe ostavila bebu staru mesec i po dana. Ovo je treća ljudska žrtva malih boginja u Srbiji, druga u Nišu. Peta runda u okršaju između vaksera i antivaksera može da počne.

Na aerodromu Nikola Tesla Radovan S. prerezao je sebi vrat razbijenom flašom. Iznenada, dok je sa još jednom osobom sedeo u kafiću. Udario ga bolji život, valjda.  

Nebojša Stefanović, čas ministar policije, a čas funkcioner SNS izjavio je da deo opozicije i medija Vučiću praktično crta „metu na čelu“, pokušavajući da ga okrive za ubistvo Olivera Ivanovića. Čekaj malo, Nešo: kad vi okrivite Olivera za navodno ubistvo neke osobe na Kosovu i izdaju Srba – to je politička borba. Kad opozicija okrivi Vučića za prodaju Kosova – to je crtanje mete? Ja sam mislio da se to zove – saopštavanje istine.

Haradinaj izjavio kako je siguran da Olivera nisu ubili Albanci, te da imaju „veliki interes da otkriju ubice“. U isto vreme, Haradinaj je pohvalio Vučićevu posetu Kosovu ocenivši je kao „potrebnu i razumnu“. Da se nekim slučajem pre pet godina desilo da je Tadić dobio ovakav „kompliment“ od Tačija, budite sigurni da bi odmah na ulice izašlo desetine hiljada onih koji bi uzvikivali „Spasi Srbiju i ubij se, Borise“ i „Ustašo, ustašo“.

U dvorištu jedne škole u leskovačkom selu Miroševac sutra će biti „puštena u rad septička jama na kojoj je rađeno investiciono održavanje“. Ovo nije vic, nego zvaničan poziv za medije. Ne znam šta je tužnije: To što nas naprednjaci svakog dana zatrpavaju ovakvim idiotskim pozivima, ili to što će nekog jadnika „urednik“ nekog „medija“ poslati da „isprati događaj“.

Novak Đoković eliminisan od Hjeona Čunga, iz Južne Koreje koji nije ni među prvih 50. Hajmo sad „stručnjaci“: Uaaaa Noleeeee.

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top