Početna / Front Page Slide Show / Tomislave, nesrećo, šta pričaš???
Tomislave, nesrećo, šta pričaš???

Tomislave, nesrećo, šta pričaš???

PIŠE: Vuk Branković 
Danas na internetu pročitah, zahvaljujući urednom izveštavanju domaćih „nezavisnih medija“ kako je kampanja protiv Kosova u UNESCO-u doprla do 25.000.000 ljudi, a da je kampanju inicirao niko drugi nego Master Toma Bajčetinski, kako ga zove moj vrli prijatelj i vlasnik ovog portala na kom se povremeno javljam.
„Lepo“, pomislim ja, „neka korist i od predsednika Republike: posle serijala dodeljivanja ordenja prizvao se pameti pa je inicirao kampanju protiv prijema samoproglašene države u ovoj organ…“
Nisam stigao da dovršim misao, kad mi kroz glavu prolete legendarni snimak čoveka koji svakog dana dolazi na posao na Andrićev venac:

Aman, Tomislave, nesrećo, šta pričaš to? 
Pa zar stvarno veruješ u ono što ti serviraju tvoji poltroni koji čas trče kod tebe na Andrićev venac, čas u centralu stranke, čas u Nemanjinu 11 po mišljenje?
Džaba ti Master Tomo, master diploma bez pokrića. Za šest meseci si možda mogao da kupiš fakultetsku ćagu, ali na internetu inicirati kampanju i sprovesti je kako treba – ne umeš ti to.
Da si rekao kako su tvoji mladi saradnici predložili da na internetu pokrenu masovnu kampanju a ti njih pohvalio i rekao „samo napred, deco, ja nisam čuo za te društvene mreže“, prvi bih bio koji će da kaže „Svaka čast, master Tomo“.
Ovako, opet si ispao klovn.
Da si rekao da se diviš studentima iz Kosovske Mitrovice koji su sami na Instagramu sproveli sjajnu kampanju, pa čak i odbranili nalog i sprečili njegovo trajno zatvaranje, opet bih rekao „Svaka čast, master Tomo“.
Ovako, opet si dokazao da si bolji u pečenju rakije, iako ni to nije provereno, nego li u vođenju države

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top