Početna / Front Page Slide Show / Svaka čast, žandarmerijo
Svaka čast, žandarmerijo

Svaka čast, žandarmerijo

Na vest kako su pripadnici niškog Odreda žandarmerije četvrtu godinu za redom poklonili novogodišnje paketiće za decu koja se leče na hemato-onkološkom odeljenju Dečje interne klinike u Nišu, možemo da kažemo samo jedno: Svaka čast, žandarmerijo!

Oni su, kako navode agencije, uz 32 paketića na dar doneli i dva računara koja će služiti za zabavu mališana na lečenju.

Nenad Šćepanović, komandant niškog odreda, posle predaje paketića rekao je kako su želeli da pokažu svoju humanost i rešenost da u svakom smislu pomognu.

„Želimo da pokažemo da smo za sve naše građane uvek na usluzi. U narednih nekoliko dana poklonićemo i televizor ovom odeljenju“, dodao je Šćepanović.

Direktor Kliničkog centra Niš Dr Zoran Radovanović zahvalio se Šćepanoviću i njegovim kolegama rekavši da je veliko srce niških žanarma nešto što se ne može zaboraviti.

Direktorka Dečje klinike za interne bolesti Emilija Golubović rekla je da su niški žandarmi po ko zna koji put pokazali svoju humanost, ali i pažljivost: svaki paketić pravljen je posebno, u odnosu na pol i uzrast malih pacijenata.

U protekle četiri godine niški „plavci“ su za poklone i donacije dečjem Hemato-onkološkom odeljenju prikupili skoro 700.000 dinara.

Još jednom: Svaka čast, žandarmerijo.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Tuga i jad. A, Tigar, prima poklone koji sustinski nemaju nikakve veze sa lecenjem,a jadna deca u roditelji i dalje se zlopate. Sramota!!!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top