Početna / IMOVINA / Dokumenti / Šule zet
Šule zet

Šule zet

Dragan Šutanovac, nekadašnji ministar odbrane u vladi Srbije i poslanik DS jedini je preživeo „poslaničku čistku“ koju je sproveo novi lider te stranke, Dragan Đilas. Da li zato što su imenjaci, ili zato što je Šule zet Miroslava Ilića, još nije poznato.
Inače, Šutanovac je ostao zapamćen po tome što je sproveo profesionalizaciju Vojske Srbije i što se zalagao za aktivnije učešće naših oružanih snaga u mirovnim misijama po celom svetu. To su mu nekadašnji pripadnici opozicije žestoko zamerali, ali su po dolasku na vlast nastavili istim koracima.
Jedan je od retkih demokrata o kojima sam vrh SNS nije rekao ni jednu ružnu reč, niti ga je javno napao. Da li zbog profesionalnosti ili zbog tasta – još nije poznato.
Šutanovac je rođen 24. jula 1968, a kako izgleda njegova aktuelna imovinska karta, možete videti ovde:
sutanovac januar 2013Prema izvorima Agencije za borbu protiv korupcije, Šutanovac je čovek kome dobro ide, što se vidi iz njegovih imovinskih karti, prijavljivanih od 2010 do danas, koje možete videti ako kliknete ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top