Početna / Front Page Slide Show / Subota, 13. 01. 2018.
Subota, 13. 01. 2018.

Subota, 13. 01. 2018.

Subota je dan kada je pukla tikva između Luke Maksimovića (poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli) i njegovog pokreta Sarmu probo nisi. Najpre su se članovi pokreta SPN ogradili od njega, a onda se on ogradio od njih. Klasična srpska priča: Nesloga. I neki će reći – nedostatak mošnji.

Konačno se zna: Tetka iz Kanade koju pominje Vulin postoji! Njeno ime je Mira Milić. I da: Vulin je ipak slagao: rekao nam je da je stan plaćen polovinom jula, kada je bio poslanik. Stan je plaćen u septembru. Kako bilo: Za tužilaštvo nema krivičnog dela. Laž ministra je normalna stvar u Srbiji.

„Beogradski izbori važni su za stabilnost Srbije. Bez naše pobede sa naprednjacima u Beogradu – neće biti stabilnosti“, rekao je Bananamen Ivica svojim socijalistima. Eh, kad bi „opoziciono orijentisani“ Srbi barem jednom naučili lekciju o zbijanju redova od naprednjaka i socijalista – gde bi nam kraj bio…

Beogradski naprednjaci počeli su sa izdavanjem saopštenja koji su u maniru otvorenih pisama Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića. Punim prostakluka i uvredljivih kvalifikacija. Batine će deliti dve nedelje pred izbore. I na dan izbora, naravno.

Sinoć se u Beogradu Johanes Han, komesar za proširenje EU sastao sa Velikim Vođom. Kaže da je imao „odličan sastanak sa Vučićem“. Draga opozicijo (ne, radikali, ne mislim na vas), ako ste se nadali da će vas Brisel podržati – džaba ste se nadali. Ovaj potpisuje brže, jače, bolje. I da: gospođa Fikus nije bila prisutna. A i što bi? Ko da se ona nešto pita.

Programski savet RTS uputio zahtev rukovodstvu Javnog servisa da se stopira prikazivanje Nemanjića „dok se na internoj projekciji ne odgleda cela serija“. E, pa gospodo – kasno ste se setili. Od govana se pita ne pravi. Samo da vidimo šta ćemo za onih 320 miliona evra?

Ako večeras slavite – srećno vam bilo. Beše to – Srbija danas. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Jedan komentar

  1. Ala nam je krenulo,samo ne znam gde će nam biti kraj!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top