Početna / Front Page Slide Show / Šta kuvati za Božićnu trpezu? Predlažemo Kesićevu čorbu
Šta kuvati za Božićnu trpezu? Predlažemo Kesićevu čorbu

Šta kuvati za Božićnu trpezu? Predlažemo Kesićevu čorbu

Sa Youtube-a je snimak RTS-a nestao. Da li zahvaljujući tvrdoglavoj primeni Zakona o autorskim pravima (?!) ili zahvaljujući SNS Internet timu – nije bitno. Evo, ovog snimka i ovde. Pa ako vam je po volji, pogledajte ga i podelite ga.

Što se mene tiče, lično bih voleo da me Javni servis tuži zbog objavljivanja njihovog autorskog sadržaja. Pa da im objasnim da moja pretplata (ili taksa) služi baš za njihova autorska prava. A da su oni Javni servis. A ne Privatni servis. Baš bih voleo da mi neki stručnjak iz RTS objasni: Kako SNS može da koristi RTS snimke Velikog Vođe, a petominutni snimak Zorana Kesića koji gostuje u jednoj ne-političkoj emisiji nestane zbog kršenja istih sa Youtube-a???

Pošto su bolesnici koji sve cenzurišu uspeli da nateraju čoveka da obriše snimak sa sajta, aj ja da probam ovde da ga objavim kako bi ga malo više ljudi videlo.Zoran Kesić ponovo postavlja ove na svoje mesto.Naravno, srećno badnje veče.

Publié par Marko Milovanovic sur mercredi 6 janvier 2016

S obzirom na to da je Marko Milovanović osoba koja je na svom profilu objavila snimak, koliko da mu poručimo: Marko, profil ti se pozlatio… 😀

Ah, da: vernicima koji danas slave rođenje Hristovo čestitamo ovaj praznik rečima Mir Božji, Hristos se rodi. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top