Početna / Front Page Slide Show / Sreda bez izbora, 10. 01. 2018.
Sreda bez izbora, 10. 01. 2018.

Sreda bez izbora, 10. 01. 2018.

E, pa, dragi moji, Veliki Vođa je odlučio: Izbora (republičkih) neće biti. Zasad. A na izborima za Beograd izaći će sa listom koja će se zvati Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd. Mada – mogli bi da uštede boju i samo napišu – Aleksandar Vučić. Ili još kraće – AV. Ne treba im za članove sekte ništa drugo.

Posle najave da će Beograd na vodi dobiti svoju kulu – samo da javimo i da će Aerodrom Nikola Tesla dobiti nov toranj. Naravno: Kao i jelka, kao i jarbol, kao i kula, i ovaj toranj će biti najveći, najlepši, najviši. Dobro, da se ne lažemo: jedan od deset takvih tornjeva u svetu.

Srbija će dobiti novi državni praznik. Dan Ćirila i Metodija. Zašto? Pa… Zato što je to evropski trend među ovim slovenskim zemljama. A i šta fali da dobijemo još neki praznik. Koliko ste (ne)plaćeni za posao koji obavljate, trebalo bi još 10 praznika da ubace u kalendar.

Uz Marš na Drinu lekari Niškog kliničkog centra danas su napustili staru zgradu i prešli u novu. Onu što je Vučić već dva puta obišao i jednom otvorio. Dragi lekari, nek vam je sa srećom i da u novoj bolnici samo uspehe ređate. Nego, zašto uz Marš na Drinu u nove prostorije??? Samo pitamo.

Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan pozvao je narod da svi budu „ekološka policija“ i prijavljuju svako neodgovorno ponašanje prema prirodi. Ovo je prva ideja koja dolazi iz vlade Ane Brnabić koju podržavamo. Čista Srbija ne sme da ima partijski predznak.

Treći dan na internetu traje pomama da se na profile postavi pesma Đorđa Balaševića „Dno dna“. Svako malo – pozivi na protest. Nama lično smeta što se malo ko setio da danas kaže kako je prošlo tačno dve godine od kako je Dejvid Bouvi umro. U to ime:

Beše to – Srbija danas.

 

Share Button

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top