Početna / Front Page Slide Show / Snimak koji bi SNS voleo da zabrani (VIDEO)
Snimak koji bi SNS voleo da zabrani (VIDEO)

Snimak koji bi SNS voleo da zabrani (VIDEO)

Sloboda medija. Tema zbog koje vladajuća klika dobija grčeve u stomaku, kao zbog šetnji. Tema zbog koje se sve više znoje. Tema zbog koje bi Dačić zabranio internet – baš kao u njemu shvatljivoj i bratskoj Severnoj Koreji. Tema zbog koje Veliki Vođa sve teže kontroliše svoje emocije.

Nakon skandaloznog snimka u kom se vidi Dubravka Filipovska (ex-pulen Velje Ilića, sada ljubimica iz senke naprednjačke sekte) kako „čita“ engleski tekst pisan na srpskom, pojavio se još jedan snimak. Ovaj snimak nije postao viralan, valjda zato što se s njim ne možeš sprdati.

Ali, ovaj snimak je mnogo, mnogo važniji.

Ovo je snimak koji SNS nije želeo da se vidi u Srbiji.

Ovo je snimak na kom Branka Stamenković, poslanik u Skupštini Srbije i naš predstavnik u evropskim telima govori o problemu slobode medija u našoj zemlji.

Sada nije trenutak za podele i prebacivanje da li je pokret DJB zaista opozicioni.

Ono što je Branka Stamenković rekla je istina.

I zato ovaj snimak treba deliti. Zato ovaj snimak treba slati na što više adresa. Zato vas molimo da to radite.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Говори СРПСКИ, да те цео свет разуме (па ће онда бити виралан).

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top