Početna / IMOVINA / Dokumenti / Šiu Ciu Miu Slavica
Šiu Ciu Miu Slavica

Šiu Ciu Miu Slavica

Ministarka zdravlja (ako tako nešto postoji u Srbiji) na sebe je odavno navukla bes javnosti zbog svojih izjava. Da li ih je ona sama smišljala ili je neko pisao za nju – manje je bitno.
Tek, Slavica Đukić Dejanović, neuropsihijatar iz Rače kragujevačke bila je mnogo popularnija dok je u ime SPS-a vodila srpsku skupštinu. Čak su se novinari pitali – da li poslanicima deli šarene pilulice pred početak zasedanja, s obzirom na to da je u to vreme diskusija prolazila uglavnom glatko.
Kolumnista je mnogo puta objavljivao tekstove u kojima je tražena ostavka ministarke Đukić Dejanović, rođene 4. jula 1951. Jednom smo je i pohvalili. Sasvim dovoljno.
Evo šta je, kao svoju imovinsku kartu prijavila 2012 godine. Imovinska karta iz 2013 još nije dostupna na stranici Agencije za borbu protiv korupcije, ali to ne znači da je ona nije dostavila.
slavica avgust 2012Svoju imovinu prijavljuje od 2010, što možete videti ovde. Nemojte da vas zbuni: Agencija za borbu protiv korupcije ne traži da se u imovinsku kartu upisuju bunde i cipele, po kojima je Slavica poznata.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top