Početna / VESTI / Srbija danas / Sergej šef PSG i druge vesti za 26.01.2019.
Sergej šef PSG i druge vesti za 26.01.2019.

Sergej šef PSG i druge vesti za 26.01.2019.

Sergej Trifunović je na trećoj vanrednoj izbornoj konferenciji Pokreta slobodnih građana sa 60 odsto glasova osvojio fotelju iz koje je izišao Saša Janković. Tviter zajednica je zabrinuta: Da li će se sada Sergej grčiti i uzdržavati od korišćenja rečnika srpskog jezika koji je u Crven banu koristio Vuk St. Karadžić?

U Beogradu održani osmi protesti #1od5 miliona. I pored niskih temperatura, snega i vetra više desetina hiljada ljudi se okupilo na današnjim protesta u glavnom gradu. Protesti se petkom i subotom u ovom trenutku održavaju u 25 gradova i opština naše zemlje.

Veliki Vođa, vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije saopštio da „neće više biti predsednik republike“ ako izgubi bilo koje izbore. Nije mi samo jasno – koje izbore, kada opozicija najavljuje bojkot.

Miroljub Petrović, belosvetski hohštapler i lični prijatelj Dragana J. Vučićevića, Peconija i ostalih medijskih mogula u Srbiji još nije uhapšen. Iako je tužilaštvo i policija moglo u živim prenosima da vidi i čuje šta se dešavalo i zašto je Petrović zreo za „pod mač“, Dr Nebojša iz Beograda još ga nije podigao sa ulice. Sramota.

Kurir s novim gazdom ponovo drži Dragana Đilasa na naslovnoj strani. I ponovo proziva kako je „oteo, opljačkao, ukrao…“ Aman, ako posedujete dokaze za sva ta zlodela, šta čekate? Što ne prijavite tužilaštvu, pa da ga ‘apse???

Dragoljub Simonović, prvi čovek Grocke i član vrha SNS, uhapšen zbog paljenja kuće novinara Milana Jovanovića odgovaraće zbog izazivanja opasnosti, a ne zbog pokušaja ubistva. Eto kako u Srbiji izgleda ravnopravnost građana pred sudovima.

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM trčao uživo u jutarnjem programu RTS. Ova idiotarija obrađena u posebnom prilogu.

Jelena Trivan, nekadašnja perjanica DS, a posle verni službenik SNS u Službenom glasniku izjavila „Nikad nisam bila preletač“. Kraj vica. 

 

U Beogradu će se na Svetog Savu od 13 sati protestovati protiv gradnje mini-hidroelektrana.

Beše ovo – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top