Početna / IMOVINA / Dokumenti / Šeik Dušan bin Bajatović
Šeik Dušan bin Bajatović

Šeik Dušan bin Bajatović

Ako je suditi po imovinskim kartama, Dušan Bajatović je ubedljivo najbogatiji srpski zvaničnik. Pardon, najsituiraniji. Rođen je 1967 godine, ali je zaradio diplome dva fakulteta: elektrotehnike i ekonomije. Verovatno mu zato cvatu ruže. One socijalističke.
Kada ste u partiji koja se zalaže za socijalnu pravdu i jednakost, onda je malo čudno da prihvatate da mesečno budete plaćeni kao dobar evropski menadžer, a da pri tom radnik u Srbiji ima oko 400 evra (prosečno, zvanično). No, dobro: nije na nama da sudimo.
Pouzdani izvori kažu da Bajatović mnogo novca svakog meseca daje u humanitarne svrhe, ali da o tome ne priča kao neki.
Hajde, recite: da ste na njegovom mestu, da li biste i vi davali svako malo?
Kako bilo, čovek koji svakog meseca dobija 38.000 evra. Vi koji ste pogledali njegovu imovinsku kartu postavljate pitanje – kako, kada zarađuje „samo“ 17.700 kao direktor Jugorosgasa i svašta nešto još.
E, pa, Bajatović  Agenciji nije prijavio da zarađuje i dodatnih 20.000 evra svakog meseca, i to u firmama „Južni tok Srbija“ i „Sogaz“, navode mediji.
Evo njegove poslednje imovinske karte iz aprila meseca ove godine.
bajatovic april2013A ako vas interesuje šta je sve prijavio od 2010. godine, pogledajte ovu stranu.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top