Početna / Front Page Slide Show / Reakcije na istorijsko „ne“ Briselu
Reakcije na istorijsko „ne“ Briselu

Reakcije na istorijsko „ne“ Briselu

PIŠE: Petar Latinović
Evo kako su stranke u srpskom Parlamentu reagovale nakon što je Vicepremijer izjavio da će Premijer i svi ostali iz vlade jednoglasno da kažu „ne“ Uniji.

DS:
Tražimo  da državni vrh usaglasi stavove u vezi sa KiM. Tako je bilo kod nas – gde Boris okom, tu Mirko skokom. I sad to imamo, a ko neće da skače, onda iskače iz stranke. Al’ to je neka druga tema.
DSS: Naša stranka pozdravlja odluku Vlade Srbije. Toliko smo oduševljeni da naš predsednik dr Koštunica dve i po sekunde nije skidao osmeh sa lica. Ustava nam, Aligrudić lično štopovao vreme.
SPS: Sve pohvale Vladi Srbije. Naša podrška državnom vrhu je bila nedvosmislena što se videlo u tome da je celo rukovodstvo stranke jutros u 8 časova budilo premijera Dačića kako bi apsolutno rasanjen sačekao odluku Aleksandra Vučića.
SNS: Svi kao jedan podržavamo odluku našeg predsednika Vučića da nas prve obavesti o tome šta on misli da mi treba da mislimo o odluci koju će doneti Vlada Srbije čim joj je on dostavi u pisanom obliku.
 URS: Regionalno raspoređenim oduševljenjem pozdravljamo odluku Vlade Srbije da se zaboravi šta je Mlađa govorio kako će Srbija potpisati sporazum… Imao je loš dan, pukle su mu neke dve žice… Na gitari, to smo hteli da kažemo.
NS: Apsolutno podržavamo odluku vlade, i da citiramo našeg uvaženog predsednika stranke Velimira Ilića:”E sad se jeb*te svi vi u EU, a možete i da nam ga p*****te, nabijem vas sve na k***c!”
Share Button

FB Komentari

komentar/a

O petar

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top