Početna / VESTI / Srbija danas / 12.10.2014.
12.10.2014.

12.10.2014.

Konačno je na čelo jedne stranke došla žena. Sanda Rašković Ivić,  kćerka nekadašnjeg lidera Srba iz Knina neuropsihijatra Jovana Raškovića, postala je predsednik DSS. Sad – nemoj da neko bude neobavešten!
Nije lako Ivici. Nesuđeni nobelovac je najpre ostao bez nagrade za mir, pa ga je koleginica bez portfelja Jadranka Joksimović optužila da svojim izjavama ugrožava državnu politiku. Onda mu je prisela vest o istrazi protiv Bajatovića, a sad mora opet da pravda mlađahnog Ružića koji je nešto zabrljao izjavom oko penzija i glasanja. Ma, Ivice, zapevaj ti nama još jednom Miljacku, pa da vidiš kakva čuda će da se dese.
Dragan Đilas potvrdio da neće više da bude poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije jer smatra da to nije moralno. Čekaj, Dragane, moral i politika u Srbiji… Nema tu znaka jednakosti. To bi trebalo da znaš nakon onoga što su ti tvoji partijski prijatelji priredili.
Kad smo kod žutih: naprednjaci optužili demokrate da su, zajedno sa Pajtićem, krivi za krizu u Vojvodini. Demokrate odgovorile naprednjacima da je to laž, a da je jedini cilj naprednjaka da vladaju svuda, na svim nivoima. Ma, jok, čini vam se: oni samo hoće da se igraju malo…
Kalifat dolazi! Ovo je samo jedan od grafita koji je osvanuo na Visokim Dečanima na današnji dan. Uz ovu preteću poruku, bilo je i nekoliko koji su ispisani na arapskom. KFOR i EULEKS tvrde da nema razloga za zabrinutost. Važi… Kad god smo čuli takvu poruku, bilo je belaja na Kosovu.
U BiH su održani izbori. Što se tiče  Srpske, Dodik je već izjavio da očekuje pobedu. I to apsolutnu. Da se ne mešamo. Nego – i tamo je epidemija belih listića. Drage komšije, da znate, ti beli listići neće omesti kabadahije da vladaju.
Još četiri dana do parade. I da, doći će Putin. A vi – svi da budete tamo do 14 sati. Inače nema gledanja. Jasno?
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".
Scroll To Top