Početna / VESTI / Srbija danas / Prijem – 06. 07. 2017.
Prijem – 06. 07. 2017.

Prijem – 06. 07. 2017.

Ako je verovati naslovnoj stranici Informera za šesti dan jula, NATO sprema napad na Srbiju iz svih pravaca. Valjda je zato kompletna Vlada Srbije sa Anom Brnabić i Velikim Vođom na čelu iz svih pravaca izvršila kontranapad, pardon, pohrlila na prijem povodom Dana nezavisnosti u Ambasadi SAD. Koji li će naslov smisliti Dragan J. Vučićević za petak? Ah, da: Napisaće kako su izdajnici i kompletna žuta soroševska banda bili da dogovore državni udar. Eto!

Srbija i dalje ne može da se smiri zbog zločina koji se desio u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Muškarac je ubio ženu, majku troje dece, kamenom, pred njima. Onda je mirno otišao. U noći između srede i četvrtka se bacio pod voz i tako skončao svoj život. Tri klinca su izgubila sve, a dobila ožiljak za ceo život. „Nadzor“ nad Centrom, koji je najavio dojučerašnji ministar vojni, neće doneti ništa. Kasno je.

Dvojica bivših DB-ovaca Milan Radonjić i Ratko Romić, koji su optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije, pušteni iz zatvora, a Specijalni sud im je odredio kućni pritvor. Javnost zapanjena. Advokatica zadovoljna. Još samo slučaj da zastari i… Sve je u redu.

Više javno tužilaštvo više ne vodi slučaj Savamala. Toliko o obećanju Aleksandra Vučića od pre nekih godinu dana da će javnost Srbije veoma brzo saznati koji je kompletni idiot rušio ovaj deo Beograda.

Izvesni novinar Predrag Jeremić, gostovao je u jutarnjem programu Pinkovizije i izjavio kako se „nijedna novinarska aktivnost ne naplaćuje 30.000 evra“. Jeremiću, nisi u pravu: Pitaj Dragana J. Vučićevića koliko je para dobio da bi izmislio državni udar prošle godine.

U Nišu masovna tuča između dve zavađene porodice. Među povređenima – jedna trudnica i jedno dete. Razlog? Svađa između klinaca. A možda i bolji život. A možda ih i sunce udarilo. Ko će ga znati.

Beše to vrela Srbija danas. 

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top