Početna / Front Page Slide Show / Press predsednik 19. 01. 2018.
Press predsednik 19. 01. 2018.

Press predsednik 19. 01. 2018.

Predsednik Srbije se sastao sa Mogensom Bjeregardom, predsednikom Evropske federacije novinara i rekao mu da su mediji slobodni, da „svako ima pravo da piše i govori ono što hoće, ali da isto tako svi imaju pravo da na to odgovore“. Rekao je još i da nikad nikome nije odbio intervju. Pod uslovom da naravno – on diktira i odgovara na pitanja, objašnjava i viče. Jer – svi imaju pravo da odgovore.

Spaljeno vozilo u blizini mesta ubistva Olivera Ivanovića je pogrešan trag. Istragu bi trebalo usmeriti na Veseljija i Haradinaja, koji su odbili da se srpski organi uključe u istragu o ubistvu. Ovo su reči Milovana Drecuna, koje je danas ponovio novinarima. Opet prilažemo sliku Veseljija sa šefom Srpske liste. Možda on može da pomogne u istrazi posle svega što je govorio o Ivanoviću.

Poseta Velikog Vođe Kosovu je „uvek teška, rizična poseta i veliki bezbednosni izazov“, kaže Nebojša Stefanović, osoba na privremenom radu na mestu ministra unutrašnjih poslova. Nešo, ne brini: sve se on dogovorio sa koalicionim partnerima Srpske liste, Ramušem. A čuo se i sa Tačijem.

Milenko Jovanov (onaj što je svojevremeno optužio Natašu Jeremić da je narko-diler) izjavio je da je Dragan Đilas „tajkun, prevarant i lažov, koji je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra, koji je decu koristio kao pokriće za lopovluk i otimačinu“. E, sad će Veliki Vođa da izađe na male ekrane i da kaže kako je „njegov mladi prijatelj (Jovanov) pogrešio i kako ga je on kritikovao“.

Pokreti „Dosta je bilo“ i „Dveri“ nastupiće zajedno na beogradskim izborima koji su zakazani za 4. mart. Samo nas interesuje kako će da se zove lista? Dosta je bilo Dveri?

Danas se plivalo za krst časni. Nije poznato da li je neki sveštenik zbacio svoju mantiju i bacio se u neku ledenu reku…

Beše to – Srbija danas.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

3 komentara

 1. Vise Vas ne citam.Sram Vas bilo.Uvek sre protiv DJB i Dveri,a Djitler Vam je kul.Nikad nista ruzno.
  Doduse,ni o kome ko predstavlja opoziciju ne biste trebali da kazete bilo sta ruzno,ali ne vidim cime su Sasa Radulovic i Bosko Obradovic doprineli,da ih uvek,onako djilberski,podmuklo,uvek „cusnete“, svojim,“satro“ neprimetnim komentarima.

  • Poštovani Predraže, „uvek ste protiv DJB i Dveri“ je ocena koja ukazuje na više od jedne stvari. Krenimo redom:
   1) Ocena je data paušalno, od strane pripadnika jednog od pokreta
   2) Ocena je data na osnovu procene da smo „protiv“ ova dva opoziciona pokreta – što je miljama daleko
   3) Đitler? Takvog ne poznajem. Istina, tim imenom je Dragana Đilasa nazvao svojevremeno Milan Kamponeski

   I na kraju:

   Ja lično nemam ništa ni protiv Saše Radulovića ni protiv Boška Obradovića. Lično poznajem obojicu, pa ako ste u prilici – proverite. Jednostavno – ne vidim šta ova dva pokreta mogu zajedno da ponude jer nemaju iste polazne ideološke tačke. Džiberski? Podmuklo? Hvala.

 2. Shvatili ste licno,izvinjavam se,jesam reagovao emotivno i neprimereno…
  Znate sigurno sta spaja Boska i Sasu,Vi ste dobro obavesteni,osim toga,to je „samo na lokalu“,a,i da je samo to sto su istinski protiv „ovih“,a i protiv „onih“(sto posebno iritira „zute“),bilo bi dovoljno.
  Inace,nisam pripadnik nijedne stranke.
  Mozda sam dao pausalno ocenu.
  Nastavicu da Vas citam,…bio sam emotivan.
  Pozdrav,izvinite,jos jednom.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top