Početna / Front Page Slide Show / Premijeru ima ko da piše
Premijeru ima ko da piše

Premijeru ima ko da piše

PIŠE: Ivan Uča Stefanović 

Nećete mi verovati, al’ pisao mi Aleksandar Vučić! Morao sam da mu odgovorim. Na ovaj način: 

Poštovani gospodine Premijeru Srbije

dscf8312Sada već davne 2008. godine vidim da sam uzalud govorio demokratama u Kosjeriću da ti ne prave ovde SNS. Ali nisu me slušali jer su po svaku cenu hteli da sruše koaliciju okupljenu oko DSS-a. To im se obilo o glavu kako u Kosjeriću tako i u vasceloj Srbiji. Kada sam dobio pismo prvo sam pomislio da me ganja banka ili su mi ovi tvoji đilkoši napakovali neku tužbu. Priznajem da si me ledno pismom. Kada sam pročitao (i to dva puta) shvatio sam da se ti sprdaš mojim životom sa ovom demagogijom.

Tebi dugujem zahvalnost što sam ostao bez posla. Tebi dugujem zahvalnost što sam proglašen tehnološkim viškom i što kao takav bespomoćno posmatram kako ovi tvoji dunsteri na vlasti u opštini Kosjerić zapošljavaju partijske kadrove u opštinu. Tebi dugujem ovu neizvesnost koja svaki dan vija nad glavom kako ću preživetu u budućnosti. Tebi Aleksandre Vučiću dugujem zahvalnost što nemam posla, što sam ponižen kao čovek koji svaki dan vidi nepravdu. Hvala ti za gorčinu koju svaki dan nosim u sebi. Hvala ti što si mi za predsednika opštine postavio kuvara a kuvar postavio oko sebe nepismene likove koji džabolebare na račun ove sirotinje koja plaća poreze.

Ajde što me lažeš preko televizija i tabloida, ali što me lažeš na intimnom nivou kakvo je pismeno obraćanje? 120.000 zaposlenih kažeš, a đe sam ja, a đe su ostali druže, gospodine premijeru Srbije? Sram te bilo! Jesi li ti ovo pisao ili neko iz ekipe Toni Blera? Da ti nije dokona Hilari ovo sastavila?

Koliko su ti informisani ovi tvoji iz SNS administracije pa me smatrate vašim članom. Neverovatno da se desi tebi sveznajućem da se obrati meni kao članu tvom ljutom protivniku od kako ono ti reče: “ sada već davne 2008. godine“.

Jel to sad znači da budućnost imaju samo drugovi članovi SNS-a? Jel ovo SNS ko nekad KPJ? Jesi li to ti Josipe? Zapravo ko si ti čoveče? Znam te kao grmećeg radikala koji je bljuvao vatru iz usta protiv Amerike i EU. Sad si njihov izaslanik, sad si i ono i ovo, pa ti si ko DSZ i ONO… Ko si ti zapravo čoveče???

Ako veruješ u bolju i pristojnu Srbiju, onda šta ti traži onaj ćaplavi Rističević u Parlamentu? Čemu ti služi Informer Vučiću? Da li je to pristojna Srbija druže, gospodine Vučiću? Ne dao Bog da smo Ti i ja partneri. Ja se samo držim narodne poslovice da ko sa đavolom tikve sadi, same mu se o glavu obiju. Zbog toga niti sam ti partner, ni član, ni simpatizer. Ja sam ti ogorčeni politički protivnik jer si me ti tako stvorio oduzevši mi hleb i dostojanstvo.

Molim te javno da mi ova tvoja administracija ne šalje pisano đubre poštom. Ja zbog tebe ne gledam domaću televiziju i ne kupujem štampu, a ti sad mi preko poštara remetiš jedva izboreni mir.

Sa poštovanjem Ivan Stefanović

NAPOMENA: Tekst je, uz dozvolu autora, bez skraćenja preuzet sa njegovog bloga Mislionik.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Gost Kolumnista

Gost kolumnista ponekad ima biografiju. A ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša kako hoće. Gost kolumnista svoju sliku čuva za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top