Premijer(ka)

Premijer(ka)

PIŠE: Aleksandar Bećić 

Veliki Vođa konačno s punim pravom može da kaže kako je ušao u istoriju Srbije. Imenovao je Anu Brnabić da bude premijer(ka).

Ženi koja je svim homofobima ove zemlje (a ima ih, koliko god hoćeš, naročito u SNS) bila trn u oku, Gospodar je poverio da bude mandatar nove vlade Srbije.

A KAKVE ĆE SUTRA BITI NASLOVNE STRANE? 

Težak je odgovor na to pitanje. U svakom slučaju, Blic je bio u pravu sa svojom procenom. Mogu komotno da napišu „Pogodili smo“…

Za to vreme, Dragan J. Vučićević iz Informera se trese i pije tablete za smirenje, jer ne zna kako da napiše hvalospev o „lezbači“ (njegov rečnik, ne moj).

Istovremeno, Saša Milovanović iz Srpskog telegrafa ne zna kako da pohvali izbor navodne Hrvatice i gej ministarke za mandatara.

Pinkovizija (i Studio B, naravno) će bez komentara emitovati besomučno snimak u kom Veliki Vođa izgovara „odlučio sam…“

A U STRANCI? 

U sedištu SNS verujem da je muk. Piše se tamo neko saopštenje kojim će da se navede da je njihov lider „još jednom dokazao državničku mudrost i evropsku orijentaciju stranke koja vodi zemlju“.

Momci koji su bili udarna pesnica dovođenja Aleksandra Vučića na vlast – pripadnici Obraza, 1389, Naših i još nekih organizacija u ovom trenutku pokušavaju da dobiju Vladu Đukanovića i pitaju ga šta se desilo sa njihovim Aleksandrom Velikim…

Nekadašnji Dosovac i lider neke tamo navodno seljačke stranke Marjan Rističević ispija drugi litar rakije.

Dragan Marković Palma odustaje od pravljenja voštane figure Aleksandra Vučića i preti Ivici bananom i koferčetom.

Ekipa koja je realizovala Savamalu i intervenisala nedavno na Terazijama gasi tugu u lokalu koji se nalazi na savskoj promenadi.

BRISEL I MOSKVA

Verujem da će se na portalima vrlo brzo pojaviti vest kako su „sve svetske agencije prenele vest sa oznakom „hitno“ da je Srbija dobila prvu gej premijerku.

Iznenađeni? Brisel sigurno nije. Naprotiv: Ovim potezom Vučić je dobio još malo pohvala iz sedišta Evropske unije. I još nekoliko meseci podrške. Barem deklarativne.

Jedno je činjenica: ministri u novoj srpskoj vladi biće u narednih nekoliko meseci (dok Gospodar opet ne raspiše izbore) vrlo dobrodošli u Briselu. U isto vreme biće moneta za podkusurivanje i meta neviđenih zajebavanja iz Moskve i Pekinga. Možete zamisliti nekog novog (ili starog) ministra vojnog koji odlazi kod Putina da ubrza isporuku Migova? A tamo ga dočekuje Rogozin i vrišti od smeha? I to sve sa predlogom da nam maskirna šara na avionima ili uniformama ubuduće bude u bojama gej zastave?

I DA SE RAZUMEMO

Lično me uopšte ne interesuje njeno seksualno opredeljenje iz prostog razloga što je to njen izbor. I ne, nemam nameru da ismevam činjenicu da je ona deklarisana lezbejka, niti da objavljujem sliku Ane Brnabić koja na nekakvom lancu „vodi“ svoju partnerku. Ana Brnabić barem nije licemerna. Ima mnogo muških političkih „veličina“ koje kriju da vole da se druže sa dečacima.

Njena sposobnost da bude ministar (pardon, premijerka) sigurno nije ni manja ni veća zbog njenog seksualnog opredeljenja.

Ali – ne verujem da će dosadašnja ministarka za državnu upravu biti premijer(ka) previše dugo. 

U mnogim krugovima se (sa ozbiljnom argumentacijom) govori i da je Ana Brnabić običan fikus koji će Vučiću služiti samo da bi sprovodio svoju volju, a da bude savršeno pokriven i u Srbiji i u Evropi.

Dragi građani Srbije, srećan vam izbor novog mandatara (pardon, mandatarke) vlade. Vidimo se na nekim sledećim izborima. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Gledajući profesionalnu karijeru vidimo da je američki čovek. Gledajući kako pristupa oslovima, vidimo da će završiti posao u korist amerike.
    Po pitanju poslušnosti, Aca je tu neprikosnoven, u kombinaciji sa Brnabićkom. Što se tiče borbe Ace za simpatije u svetu, to nema cenu. A što se tiče naroda, glasača, ta opijena suicidna masa će svima doći glave

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top