Početna / VESTI / Srbija danas / Poslednji dan juna 30. 06. 2017..
Poslednji dan juna 30. 06. 2017..

Poslednji dan juna 30. 06. 2017..

Na današnji dan, srpska onlajn mreža je gorela zbog smrti prodavca lubenica na Vidikovačkoj pijaci, kog je maltretirao komunalni „policajac“. Epilog? Svi ga zaboravili, udovici rekli da ne talasa da ne bi izgubila tezgu, a suspendovanog policajca vratili na dužnost jer bi prodavac „zbog lošeg stanja srca ionako umro“. E, Srbijo, pravna državo…

Ana Brnabić održala je poslednjeg dana juna „na sabajle“ prvi sastanak svoje vlade. Ružić doneo kafu na poklon, Jedan od Vulina je šarmirao Nelu Kuburović, Nenad Popović je svoje očne kapke zalepio super-lepkom jer mu je sve bilo prerano… Ah, da: Vučić nije došao na sednicu vlade. Stvarno skandal.

Novi šef BIA Bata Gašić otpočeo je u Kruševcu izgradnju aerodroma Rosulje za kargo letove u koji će biti uloženo 250 miliona dinara. Koliko je to glupa „investicija“ pored postojećih aerodroma u okruženju Kruševca zaslužuje poduži tekst.

Palma razrešio dilemu: Otišao je u opoziciju. Tako je sam izjavio, uz ogradu da će „podržati sve što je dobro za Srbiju“. Onda je mrmot zavio čokoladicu.

Radikali obavestili da je umro poslanik Jovo Ostojić. Veliki Vođa sad može ovima u Hagu da priča kako je baš hteo da ga isporuči, ali…

Komesarijat za izbeglice i Železnička stanica Dunav krale struju, utvrdio EPS u vanrednoj kontroli. Krali struju? Ljudi koji su sa liste Srpske napredne stranke? Ma nije moguće! Ma to nije istina, to ovi Soroševi plaćenici lažu i klevetaju.

U Beogradu je uhapšen Dejan Anđus. Nekadašnji Vučićev prijatelj, a sada njegov žestoki kritičar. Navodno zbog uzimanja reketa. Osim što je zaboravljena pretpostavka nevinosti, da li vam je sumnjivo što je primopredaju snimio „neko“ ko je Informeru odmah dao taj snimak?

Republički zavod za statistiku saopštio je da je prosečno trajanje braka u Srbiji 13,3 godine. Brojite li sitno ili ste već obavili ovaj posao? Samo pitamo…

Beše to vrela Srbija danas. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Jedan komentar

  1. Jedna moja zemljakinja, simpatizer SNS-a i AV-a izjavi danas kako je gledala Vučićevu KOMEMORACIJU i kako je bila jako lepa /lol/
    Njihovi glasači 😛

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top