Početna / Front Page Slide Show / Plan B odustao od Studija B
Plan B odustao od Studija B

Plan B odustao od Studija B

Zadruga Plan B odustala je od kupovine Radiotelevizije Studio B jer od nadležnih nije dobila razjašnjenje suštinskih nedoumica oko poslovanja bez kojih je odluka o kupovini nerazumna.
Ovo se navodi u saopštenju Zadruge.
„Uprkos svim nastojanjima zadruge Plan B, zvanično i pravovremeno postavljenim pitanjima, intenzivnoj komunikaciji i sastancima s Agencijom za privatizaciju i Studijom B, ni do danas nismo dobili razjašnjenja nekih suštinski važnih nedoumica“, saopštava Plan B i dodaje:
Traženi su podaci o poslovanju, prodaji, marketingu, analizi tržišne pozicije, popisu arhive, tužbi bivših deoničara, udelu Studija B u zajedničkoj firmi sa francuskim partnerom, ugovorima sa oglašivačima i dobavljačima programa, proceni vrednosti kapitala i stručnoj proceni neophodnih investicija.
„Odustajanjem od kupovine ne prestajemo pomno da pratimo privatizaciju Studija B. Nadziraćemo i dalji rad ove stanice u javnom interesu“, navodi se u saopštenju i dodaje da će zadruga Plan B organizovati skupštinu svojih članova, kada će se dogovoriti dalje aktivnosti u oblasti javnog informisanja.
Hmmmm…
Iskreno, malo je naivno na dan kada treba da se otvore ponude i ustanovi se da li su u skladu sa zahtevima Agencije za privatizaciju, izdavati saopštenje kako su nadležni preskočili da razjasne „neke suštinski važne nedoumice“.
Kada bi u Planu B bilo volje, išlo bi se na formiranje neke druge televizije. 
Toliko. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top