Početna / Front Page Slide Show / Petak, 12. 01. 2018.
Petak, 12. 01. 2018.

Petak, 12. 01. 2018.

Dođe petak. Viktor Ponta, nekadašnji premijer Rumunije, dobio je srpsko državljanstvo, zato što je „počasni savetnik predsednika Srbije od 2016“. Ponta je od 2015. pod istragom za  falsifikovanje, pranje novca, sukob interesa, utaju poreza, kao i zbog „finansijskih nepravilnosti u vezi sa posetom bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Bukureštu 2012“. Savetnik za desetku.

Naprednjaci će od srede biti u kampanji za beogradske izbore, navode Novosti. Dakle, Beograđani, od srede kreće kampanja „od vrata do vrata“ praćena crnim džipovima i jakim momcima. Šta sad?

Slavica Đukić Dejanović kaže da su „beogradski izbori prilika da se izmeri politička snaga“ SPS-a, a da „postizborna koalicija sa naprednjacima nije sporna“. Tako su se 2012. kleli demokratama i Tadiću na vernost.

U Zemunu je održan „Prvi kongres Srpske desnice“satelitske stranke Naprednjaka. Rešili su da izađu na beogradske izbore. Šef im je Miša Vacić. Glavni za izbore u Beogradu im je Lav Pajkić. U gostima na kongresu bio im Milenko Jovanov. Pametnom – dosta.

Saša Radulović pozvao je Ljubišu Preletačevića Belog, Dveri i Ne davimo Beograd u koaliciju. Ne, ne šalimo se. Stvarno je to učinio. Majstore,  uvodiš stečaj u svoj pokret.

Milan Krkobabić, lider PUPS-a opet govori kako nam treba hitna reforma penzionog sistema. Šta je prijatelju, mrda se fotelja? Ili ne znaš šta da obećaš seniorima?

Kosovska vlada imenovala je Avnija Arifija za novog šefa pregovarača sa Beogradom umesto Edite Tahiri. Verujem da će novi šef pregovaračkog tima biti Marko Đurić. On će iz Brisela stalno da se javlja sa „Aco, Srbine!“

U Kliničkom centru Niš lekari i sestre slikali selfije u operacionim salama. Direktor doktor Zoran Radovanović najavio disciplinske postupke. A šta će – slikaju se u svojim kancelarijama…

Crtež male Vasilije Ilić (6) iz Požarevca odštampan je na markici koju je izdala kanadska pošta. Šta, to vam nije interesantno? E, Srbi… Beše to – Srbija danas. Bez rukometa.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top