Početna / Front Page Slide Show / Pade krv kod Tutina 20. 01. 2018.
Pade krv kod Tutina 20. 01. 2018.

Pade krv kod Tutina 20. 01. 2018.

Porodična tragedija kod Tutina: Pijani muškarac napao svoju ženu, na njega skočio sin i preklao ga. U Batajnici čovek skočio pod voz. Nažalost, sve više ovako groznih vesti. Valjda nam udario u glavu bolji život.

„Neće biti milosti ni prema ubicama i prema naručiocima ubistva Olivera Ivanovića“, poručio Veliki Vođa tokom posete Kosovu. Još uz to poručio kako je bolje da on priča sa Tačijem nego da se puca… O Vođo, nemoj baš da nam pričaš bajke.

Verovali ili ne: Radio-televizija Srbije je Gradskoj izbornoj komisiji podnela prigovor na proglašenje izborne liste „Šta radite, bre – Marko Bastać“. Zbog naziva TV formata koji se emituje na Javnom servisu. Prigovor je odbijen. Zato ohrabrujem nekog ko je ispod crte da svoju listu nazove Pinkove zvezde – super će proći. Osim ako Gradska izborna komisija odluči da je imovina Željka Mitrovića najsvetija.

Demokratska stranka Srbije je donela odluku da na beogradskim izborima nastupi samostalno. Kraj vica. Molio bih članove DSS da naprave presek svih svojih samostalnih izbornih rezultata u poslednje vreme. Ljudi – vi ste stranka na izdisaju. Probudite se!

Duško Radović, Zoran Radmilović, Bora Todorović, Miloš Aligrudić… bili su veliki Beograđani. I partizanovci. Imali su svoje murale u Beogradu. Sve do jutros, dok njihovi murali nisu „osvanuli“ prefarbani u crno. Ko god da je ovo uradio – treba da ga bude sram. I da se zna: ove redove potpisuje navijač Crvene zvezde.

Pre par godina smejali smo se što CIA, MI 6 i BND raspisuju oglas za nove agente preko interneta. E, pa desio se i taj dan: Oglas za četiri kriptologa raspisala je Vojnoobaveštajna agencija (VOA). Maj nejm iz Mitar. Kriptović Mitar.

Aleksandar Gašić (hmmm) je u Kruševcu doplivao prvi do Časnog krsta. Na prevaru, doduše. Kaže „pa šta ako sam koristio prečicu…“ Vernik. Srbin. Kreten. Jesi čuo za 33 godine Isusove?

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top