Početna / Front Page Slide Show / Ovo pozadi je ministar u vladi Srbije
Ovo pozadi je ministar u vladi Srbije

Ovo pozadi je ministar u vladi Srbije

Dakle, ovaj video je (u trenutku kada ga postavljamo na naš sajt) već videlo mnogo ljudi. Pogađate: u pitanju je video sa ministrom Julinom i vršiocem dužnosti direktora Privredne komore Srbije, Milivojem Miletićem. 

Video je zabeležila kamera nacionalne novinske agencije Tanjug. 
Drug borbeni socijalista/ministar/uživalac u blagodetima spa centra u Hajatu/pasionirani teniser na terenima jednog prestonog kluba/borac za socijalna (ne)davanja bio je vidno dekoncentrisan.
Ovu vrstu ponašanja, prema našem skromnom iskustvu, tokom obraćanja nekog zvaničnika medijima, može da napravi samo čovek kome se: 
a) mokri
b) žuri na tenis
c) žuri u spa centar
Izaberite sami.
Ovakvu vrstu ponašanja praktikuje čovek koga: 
a) boli dupe šta priča VD direktora Privredne komore Srbije
b) brine kako će da opravda svoju sliku na naslovnoj strani jednih dnevnih novina Velikom Vođi
c) ne interesuje ništa što misli bilo ko u ovoj zemlji
Izaberite sami.
Ovako se ponaša političar koji: 
a) ima problem sa zdravljem (vi razmislite kojim segmentom zdravlja)
b) ima problem sa vremenom
c) ima problem što je u poslednjih 15 dana pljuvao po Ambasadi SAD, a sada stoji ispred panoa na kom piše USAID (a to je, kao što znamo, zvanična agencija američke administracije koja se bavi pružanjem „ekonomske, razvojne i humanitarne pomoći u skladu sa spoljnom politikom SAD, s ciljem pružanja pomoći ljudima koji se bore za bolji život, oporavljaju od katastrofa ili žele živeti u slobodnoj i demokratskoj državi“).
Izaberite sami.
Nego, Vučiću, hoćeš li ti da pogledaš onaj spisak što smo ti dali, a koji se tiče ostavki? Ako treba, pisaćemo mi opet! 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top