Početna / KOLUMNE / Antiprotivan / Otvoreno pismo Vulinove tetke po ženinoj liniji
Otvoreno pismo Vulinove tetke po ženinoj liniji

Otvoreno pismo Vulinove tetke po ženinoj liniji

Ovo je otvoreno pismo koje je u ime portala Kolumnista na volšeban način primio naš saradnik, antiprotivni Dejan M. Andrić, kom inače raznorazni pišu. Pismo prenosimo u celini bez izmena, ispravki, skraćenja i proširenja. Čisto da se zna.

Poštovana redakcijo,

Pošto ste najčitaniji i najuticajniji portal u regionu, odlučila sam da se vama obratim i demantujem notornu laž da sam navodno poklonila nekakve silne pare ovom nesretniku  i mužu moje još nesrećnije rođake Nataše, Aleksandru Vulinu, političaru i ministru odbrane Srbije, za kupovinu nekakve stančuge u Beogradu.

Kao prvo, ja sam jedna poštena i časna vremešna gospođa, ne lažem nikada ako ne moram i neću da se moje cenjeno ime provlači po medijima Srbije u negativnom kontekstu.

Ja sam, da znate, u startu bila protiv toga da se moja Nataša uda za ovu budalu, jer je on bio, u poverenju, jedan običan klošar koji sem ušiju nije imao ništa!

Plakala sam mesecima ovde u Kanadi kada sam čula da se Nataša udaje za tog Vulina, molila sam je i preklinjala da otera tog kretena ali džabe – kao da joj je, Bože me prosti,  neku drogu dao!

I tako, udade se moja Nataša za Aleksandra Vulina, mlada bila, neiskusna, šta će jadna, zbog nje smo bili ožalošćena porodica na venčanju a umesto svadbarske muzike čuo se samo jecaj rodbine zbog upropašćene mladosti i lepote naše Nataše…

Kada sam je pitala zbog čega se odlučila na suicidnu udaju za tog morona, Nataša mi je rekla da je Vulin omiljena dvorska luda diktatora Vučića i da će oni lepo živeti jednog dana, samo treba vremena dok se Vulin nakrade…

Nisam joj poverovala, ali nikada više nismo razgovarali o tome.

Međutim, sada vidim da se i moje ime pominje u medijima i u tužilaštvu zbog moje navodne umešanosti u Vulinove kriminalne radnje i ja sam morala da reagujem!

Zar zbog te lopovske barabe sad ja treba da robijam i da, daleko bilo, budem deportovana iz omiljene mi Kanade?!

A među nama, Vulin mi i nije neki rod, zet je siguracija k’o koalicija pred izbore, za čas može to da se rasturi i promeni i zato hoću da svi znaju, da ja, Natašina a ne Vulinova tetka, nisam nikakve pare dala njenom kretenu od muža Aleksandru!

Pa nisam ja bre kopala i rukama i nogama da dođem ovde, da pobegnem iz Srbije, nisam ja radila najgore poslove i štedela, od usta odvajala da bih poklanjala tolike pare jednom neradniku i barabi kao što je Aleksandar Vulin?!

A i zašto bih mu davala pare kada on ima sada više para od mene?!

Ono što je najgore, taj Vulin mi je napravio takav problem u kući i svađu sa mužem i ukućanima, koji su hteli da me rastrgnu kada su čuli da sam ja tolike, ej tolike (!) pare dala jednoj barabi i nikogoviću kao što je Vulin!

A i što bih mu dala, nakrao se on lepo još za vreme one njegove baba Jule a tek sada, kao Vučićeva omiljena dvorska luda, Vulin se napljačkao i pun je kao Titanik!

Doduše, priznajem da sam mu jednom nudila 2.000 dolara da ode i operiše one grozne uši, da ne plaši narod po Srbiji jer izgleda kao šišmiš, Bože me prosti!

Molim da objavite ovo moje otvoreno pismo javnosti Srbije i pomognete da sperem ljagu koju mi je onaj kreten Vulin naneo gnusnim lažima.

Srdačno,

Vulinova tetka

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Dejan M. Andrić

Dejana M. Andrića je teško razumeti. Valjda zato što je kontroverzan i - kao što i ime njegove rubrike kaže - „antiprotivan“: Osim što je novinar od 1987 (kada je objavio prvi tekst o ekologiji), Dejan je zeleni aktivista, osnivač Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS) i čovek koji ima previše oštar jezik za mnoge. Radio je u Novostima i RTS-u, ali je odatle zbog kritike Miloševića sklonjen 1993. Pisao je i za list „Promene“ Saveza za promene pre 5. oktobra.

8 komentara

 1. Ovo ne liči na pismo jedne tetke.Zašto bi se tetka plašila da pokloni novac bilo kome jer pokloni takve vrste nisu zabranjeni čak ni u Kanadi?Odakle tetki 200 hiljada evra?Čak i da ima toliko gotovine,odakle joj?Stil pisanja ne liči na stil jedne tetke,koja ne bi na taj način provlačila svoju mezimicu kroz medije.Bolje da je pisac kolumne pisao u svoje ime.Inače nisam ljubitelj lika i dela Vulina ili robot.

 2. Ovo vam je ružno, redakcijo, admini. Providno, ne pije vodu. Nije ovo tetka, bolje da se ne blamirate. Ja vas redovno pratim i ovo me iznenađuje. Mislim da nemas razloga za ovakva podmetanja svima je jasno da je priču o novcu od tetke iz Kanade Vulinko izmislio.

 3. Ajde,Stevane-ne mlati-vidiš da je zaje.ancija!

  • Toliko sam mogao i sam da shvatim ali dosta mi je zajebancije sa ozbiljnim stvarima.Dosta mi je ćirilice i da možda ne i drugih emisija koje najozbiljnije teme razmatraju na neozbiljan način.Imam priliku da pratim mnoge emisije na jednom stranom jeziku i da vidim kako ozbiljni i veoma obrazovani ljudi govore o ozbiljnim stvarima.

 4. Stevo Dragic

  Ti si debil Stevane

 5. I debili u normalnom svetu imaju mogućnost nešto da kažu i niko ih ne omalovažava.

 6. gospodjo ja vam se divim, imaliste dovoljno hrabrosti da ovo napisete, moj jedini komentar je,SVAKA VAM CAST !!

 7. Sve i da je šala u pitanju, upotrebljeni humor je toliko primitivan i prizeman, da se čovek zaista zapita – Da ovo nije istina, kad već nije ni malo duhovito? A onda opet, previše je glupo ili, pošto vidim da je to često korišćena reč i od strane autora i komentatora, rekao bih – debilno, da bi bilo istinito. Autor mi duguje nekoliko minuta života protraćenih na čitanje njegovog idiotskog teksta i pisanje ovog komentara i par IQ poena koje sam posledično izgubio…

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top