Početna / KOLUMNE / Antiprotivan / One Man Show
One Man Show

One Man Show

PIŠE: Dejan M. Andrić

I bi Vučić na Pinku sinoć. Opet! Po ko zna koji put!!!

I postavljao je Vučić pitanja lepoj novinarki Ireni (izbeglici sa Studija B!) umesto ona njemu, prekidao je Vučić zbunjenu novinarku bezbroj puta, ni reklame nije hteo da pusti, da ne dangubi, urlao je besan na novinarku kao da je ona, u najmanju ruku, rođena žena ili portparolka Saši Jankoviću ili Saši Mirkoviću, pa joj se posle izvinjavao, kobajagi.

Gledao je značajno u naprednjačke botove kada je tražio aplauz kao podršku za neku izrečenu maloumnu misao, kukao, gicao se, optuživao, vikao, pretio, vređao, plakao, njištao, rikao, pevao, da bi na kraju njegove stendap komedije ipak duboko zadovoljan izašao iz studija partijske televizije Srpske napredne stranke.

Činjenica je da je Vučić ipak napredovao u kreaciji svog „One man show“ nastupa na omiljenoj mu televiziji: postao je značajno duhovitiji i maštovitiji na račun političkih protivnika koje je, u paketu i bez pardona, nazvao političkim idiotima, mada je taj izraz besmislen jer su idioti, po definiciji, oni ljudi koji se uopšte ne bave politikom, pa je nemoguće da neko bude političar a idiot.

Uglavnom, apsolutni vladar Srbije nastojao je, kao i svaki klovn ili stendap komičar, da zasmejava publiku, što mu je i uspevalo, čak do te mere da interakcijom natera svoje botove da mu horski odgovaraju na unapred dostavljena pitanja!

Sprdao se Vučić, po običaju, sa nemoćnom i razbijenom NATO ili žutom opozicijom, čikajući ih da ga skinu sa vlasti, ako mogu (a ne mogu!) i od svega sinoć izrečenog, samo taj deo „iz laganja“ bio je istinit i surovo realan, jer ta nazovi relevantna opozicija koju čine DS, PSG, DJB i trabanti žutog sektora, ne može nikada, ali baš nikada (!) da otera Vučića sa vlasti.

Ipak, akcenat celog cirkusa (pored uobičajenog pljuvanja političkih protivnika, naravno!) bio je na Kosovu, koje je Vučić definitivno otpisao jer navodno „niko od Srba neće da živi u Mališevu čak ni za 4.000 evra mesečno“!

Svi mi znamo da je jako teško objasniti nekome bilo kakvu izdaju, naročito kada je deo otadžbine u pitanju (mada je Vučićeva otadžbina u Bosni a ne u Srbiji!) ali izgleda da rasprodaja svega u Srbiji predsedniku Vučiću baš ide od ruke.

Zašto?

Pa zato što Vučić još uvek troši onaj radikalski kredit, pa mu oni priglupi i blago retardirani u Srbiji još uvek bezrezervno veruju bilo šta da kaže ili uradi.

Uglavnom, najebali smo…

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Dejan M. Andrić

Dejana M. Andrića je teško razumeti. Valjda zato što je kontroverzan i - kao što i ime njegove rubrike kaže - „antiprotivan“: Osim što je novinar od 1987 (kada je objavio prvi tekst o ekologiji), Dejan je zeleni aktivista, osnivač Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS) i čovek koji ima previše oštar jezik za mnoge. Radio je u Novostima i RTS-u, ali je odatle zbog kritike Miloševića sklonjen 1993. Pisao je i za list „Promene“ Saveza za promene pre 5. oktobra.

Jedan komentar

  1. Nemam stomak da gledam ovog stvora ma gde da se pojavi,jer tek on je kompletni idiot iako se bavi politikom.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top