Početna / Front Page Slide Show / Oliver. 16. 01. 2018.
Oliver. 16. 01. 2018.

Oliver. 16. 01. 2018.

Vest dana. Nedelje. Meseca. Možda i godine. Ubijen je Oliver Ivanović. Lider Srba sa severa Kosova. Srbin koji je ostao na Kosovu. Najviše su ga oplakivali oni koji su ga najviše pljuvali u proteklom periodu.

Oliver Ivanović biće sahranjen 19. januara na Novom groblju u Beogradu. Ispratimo ga, kao što smo večeras širom Srbije odali počast ovom Čoveku na molebanima.

Izjava prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića odlično opisuje šta se desilo na Kosovu: „Bojim da ovo ubistvo ima mnogo izvršilaca i još više reditelja. Oni koji su pokrenuli hajku na Olivera Ivanovića, oni koji su saučestvovali u njegovom neopravdano dugom boravku u zatvoru, oni koji su imali sluha za sve i svakoga osim za nevolje srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji… oni su ponovo preživeli i nastavljaju svoj zločinački pohod“.

Aja Jung zvanično potvrdila da neće biti odbornik SNS u beogradskom parlamentu. Isto je već uradila Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurnih ženskih kuća, kao i nosilac liste – Doktor Zoran Radojičić, direktor Dečje univerzitetske klinike u Tiršovoj. Još najmanje 10 ljudi koji se nalaze na listi naprednjaka neće sesti u odborničke klupe. Dakle – lista slobodno može da se zove „Aleksandar Vučić – zato što volimo (da lažemo) Beograd“.

Nova Srbija će na beogradskim izborima podržati kandidate koji najviše mogu da doprinesu da se pobedi aktuelna vlast – a to su Đilas i Šapić, rekao je lider te stranke Velimir Ilić. Veljo, zemljače, podrška se daje jednoj stranci. Ne dvema. Jednom kandidatu. Ne dvojici.

Čedomir Jovanović pretio novinaru Kurira Bobanu Karoviću. Tražio mu i adresu, da bi „poslao nekog da mu nešto objasni“ i upozoravao da će mu „pi*ku polomiti“. Čedo, zmajevi, ha?

Rukometaši Srbije plasirali su se u drugu fazu Evropskog prvenstva koje se odigrava u Hrvatskoj. I to zahvaljujući tome što su naše komšije (Hrvati) dozvolili Šveđanima da ih pobede sa četiri razlike.

Beše to – Srbija danas

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top