Početna / VESTI / Srbija danas / Od protesta do tužne godišnjice. Gotov je 09. februar
Od protesta do tužne godišnjice. Gotov je 09. februar

Od protesta do tužne godišnjice. Gotov je 09. februar

Večeras su u Beogradu održan deseti protest #1od5 miliona. Govorio je Marko Vidojković. A on je rekao da je „Vučić krenuo okolo da pokuša da ugasi Srbiju koja se upalila, pričajući kako je sve super. „Crna knjiga“ posle ove vlasti imaće hiljade i hiljade strana“, dodao je. Opoziciji je poručio: „Samo vas gledamo… Ako zeznete, ulica je opet naša“.

Vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova, nosilac koferčeta sa bananinom lentom Ivica Dačić posle povratka iz Njujorka izjavio da je „Priština doživela potpuni debakl u Savetu bezbednosti“. Dakle – sad već možemo da odahnemo jer je trenutni rezultat na tabeli 6:0, zar ne?

Neki retard iz Srpske napredne stranke (i ne, ne može se nazvati drugačije) „smislio“ je još jedan spot protiv Saveza za Srbiju želeći da popljuje opoziciju. Svi, ali svi normalni ljudi u Srbiji žele da nastavite brže, jače i bolje sa proizvodnjom takvih idiotluka. Jer, kad god napravite neku budalaštinu te vrste, nas je više na ulicama.

Veliki Vođa Srbije u nedelju će biti u Južnobanatskom okrugu.  Dobro, majka mu stara, ko će da poplaća tolike autobuse? Ljudi, što više stežete, bes se više akumulira. A i fali autobusa. Nego, da vi lepo da dočekate El Prezidentea, jasno?

Da vam otkrijemo ko će biti sledeći uhapšeni u čistki koju sprovodi „Doktor“ Nebojša (iz Beograda) u ime svog Firera? Neka se spremi Zoran Livaja. Vlasnik firme Soko Group. Samo da „doktor“ Nebojša (iz Beograda) pohapsi sve ove što nose „vešala“ da mu se SNS članstvo ne plaši.

Danas je godina dana otkako nas je napustio Nebojša Glogovac. Jedan od najboljih glumaca koje smo ikad imali. Čovek koji je umeo da vas ostavi bez daha u „Hadersfeldu“, nasmeje u „Kenguru“, zabrine u „Ravnoj Gori“, zapanji u „Ustavu Republike Hrvatske“, namršti u „Južnom vetru“. Hvala ti, veliki umetniče. Večna slava.

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top