Početna / VESTI / Srbija danas / Od Nemanjine 11, do Srpske desnice i druge vesti za 06. februar 2019.
Od Nemanjine 11, do Srpske desnice i druge vesti za 06. februar 2019.

Od Nemanjine 11, do Srpske desnice i druge vesti za 06. februar 2019.

Družina iz Nemanjine 11 na čelu sa Gospođom Fikus, iznenađena je i uvređena izveštajem Fridom Hausa. Kaže Gospođa Fikus da ona „oseća da živi u slobodnijoj zemlji“ nego pre nekoliko godina. I mi bismo se osećali tako kada bismo imali brata preko kog obavljamo lukrativne i prljave poslove.

Savez za Srbiju objavio svoj predlog Sporazuma s narodom. Predlog kao predlog – mnogo zalaganja i obavezivanja, nimalo konkretnih akcija. Što je i normalno, kada je mnogo strana uključeno u kreiranje jednog dokumenta. Internet zajednica je predlog Sporazuma dočekala na nož. Ali… Ako je suditi po internet zajednici – u Srbiji je odavno Vučić poražen. A na tome tek treba raditi.

Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova rekao da je „Vučićeva kampanja budućnost Srbije – razgovor sa narodom, a ne odgovor na proteste“. Ma ne, nego je briga za narod. Razni Odalovići su, zapravo, prava rak rana ovog društva. Baš kao i razni Vesići, Gojkovićke…

U Novom Bečeju desilo se ono što niko normalan ne bi dozvolio u normalnoj državi: Hitnoj pomoći u ovoj opštini isključen je dežurni 194 broj zbog – duga! Zaposleni su samoinicijativno preko društvenih mreža obavestili javnost o privremenom broju Hitne, 060 0809413, a dežurni broj proradio tek u večernjim satima. Ministre Lončar, imate li šta da kažete onima koji veruju u „brže, jače, bolje“?

Vlasti samoproklamovanog nezavisnog Kosova saopštile da su prekinule komunikaciju sa UNMIK-om. Izvinite, gospodo, vi ste prekinuli komunikaciju sa predstavnicima Ujedinjenih nacija, u čije članstvo želite da budete primljeni? A mi mislili da samo u Beogradu sede politikanti i banditi…

U Beogradu je u utorak naveče održana premijera dokumentarnog filma o Miši Vaciću „lideru“ „Srpske desnice“. Na promociji bio i ministar Zoran Đorđević. A bio je i Miroljub Petrović. Nadrilekar. Prevarant. Osoba koja je kriva za smrt jednog momka. Ne, ovo nije vic. I nema kraja.

Beše to – Srbija danas. 

 

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top