Početna / VESTI / Srbija danas / O Vučiću, penzionerima, novom licu politike i drugim vestima za 29.01.2019.
O Vučiću, penzionerima, novom licu politike i drugim vestima za 29.01.2019.

O Vučiću, penzionerima, novom licu politike i drugim vestima za 29.01.2019.

Veliki Vođa obišao je u Beogradu najstariju žiteljku glavnog grada: Nadeždu Pavlović (107), zahvalio joj se na brizi za zemlju i razgovarao sa njom o povećanju penzija. Postoji, osim zloupotrebe dece u političke svrhe, jedna gora vrsta zloupotrebe: Zloupotreba penzionera u političke svrhe. Em je legalna, em legitimna, em lukrativna.

Javnosti se obratio Sergej Trifunović, novi predsednik PSG. „Tražili ste nove ljude, evo tu sam“, rekao je. Gledasmo ga u intervjuu u emisiji Pressing. Iznenađujuće ozbiljan, promišljen, zreo, neposredan. I bez psovki… Poručio da više „Nemaju prava na grešku“. Naprednjački botovi i „mediji“ od danas će imati jedan veliki problem. Sergeja Trifunovića.

Ministar prosvete u vladi Republike Srbije Mladen Šarčević,pljunuo je na profesore Beogradskog univerziteta koji su podržali proteste. „Ne smeta mi (što su pružili podršku protestima) nema tu ozbiljnih imena…“ Bahatost u rangu Velikog Vođe.

Nakon što je na društvenoj mreži Tviter objavio da će u subotu u Kosovskoj Mitrovici biti održan prvi protest #1od5 miliona, odborniku SDP-a u Severnoj Mitrovici, Marku Jakšiću, poručeno je da ga „treba obesiti na sred Terazija za primer“. Prepoznajete li rukopis? Ili i dalje tvrdite da ovo nije fašizam? 

Protest #1od5 miliona u Mitrovici prokomentarisala je i poslednja žena Olivera Ivanovića Milena: „Mitrovice moja, imala si priliku da budeš uz njega za života, nisi bila Mitrovice, nisi kada je trebalo!!! Sada je kasno da se šeta i pale se sveće. Ne, nije nas više! Jedan nas je manje…“ Gospođo, srećom nikad nisam pisao ponižavajuće i uvredljive poruke ženama i majkama u ovoj zemlji. Reći ću vam samo da je to što radite za Vučića – jadno. 

Poslaniku SNS Srbislavu Filipoviću razlupan automobil. Naprednjaci odmah poručili „Đilasovom savezu i svim njegovim sledbenicima“ da ih „neće zastrašiti nasiljem koje demonstriraju“. Aman, retardi, Vođa vam je pravnik: Zašto optužujete pre nego što nešto dokažete?

Beše to – Srbija danas. 

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top