Početna / VESTI / Srbija danas / O pismu sudaru i drugim vestima za poslednji dan januara
O pismu sudaru i drugim vestima za poslednji dan januara

O pismu sudaru i drugim vestima za poslednji dan januara

Veliki Vođa poslao hitno pismo Donaldu Trampu u kom je prvog čoveka SAD pozvao da dođe u Srbiju. U pismu poručio „Verujte, predsedniče, nikom nije stalo kao nama, jer je problem Kosova teško breme“… Ma kome se to žuri, rođaci? Kome se to žuri?

Vozilo Zorana Babića, direktora Koridora Srbije usmrtilo je u Doljevcu, na izlasku sa autoputa jednu ženu u lančanom sudaru. Srpskim „novinarima“ nije bilo bitno ko je žena. Bilo im je bitno da im je Babić poslao poruku „Sva sreća živ sam i još ću vas gnjaviti“. Šta ono bi „sedma sila“?

Firma Kosmajčevog sina sa jednim zaposlenim i registracijom starom nekoliko dana dobila posao da obezbeđuje deonice autoputa u izgradnji kod Pirota i Dimitrovgrada. Da, to vam je onaj što ga je Vučić prozivao najvećim narko-dilerom Srbije.

Beograd je poslednjeg dana januara bio najzagađeniji grad na svetu, sa indeksom 399. Ovo je objavljeno na portalu Airvisual.com, koji objavljuje listu gradova po indeksu zagađenosti. Srpski stručnjaci su nam „stručno objasnili“ da nema razloga za uzbuđenost. Za gušenje – možda.

Marko Aćimović, novinar radija Valjevo, napadnut je tokom protesta ratnih veterana koji traže ostavku tamošnjeg gradonačelnika. Ne mogu da zamislim kakve bi naslovne strane bile da se ovaj napad desio recimo u petak ili subotu, na protestnim šetnjama #1od5 miliona.

Kad smo kod protesta #1od5 miliona, u četvrtak je održan prvi takav protest u Zrenjaninu. U subotu će biti održan i u Severnoj Mitrovici. Kad se sve sabere – protesti u četrdesetak gradova i opština Srbije. Rastemo. 

Blic objavio tekst pod naslovom „Skoro cela opozicija za bojkot – svi osim Čede, Čanka i Šešelja…“ Kolege  – greška vam je u naslovu. Čeda, Čanak  i Šešelj NISU opozicija. Jedino Boris Tadić to nije znao kad je pravio koaliciju sa Čedom i Čankom za izbore pa ga oni šutnuli dan posle.

 

Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top