Početna / VESTI / Srbija danas / O „napreDNOm dnu“, Nebojši iz Beograda i drugim facama iz vesti za 30.01.2019.
O „napreDNOm dnu“, Nebojši iz Beograda i drugim facama iz vesti za 30.01.2019.

O „napreDNOm dnu“, Nebojši iz Beograda i drugim facama iz vesti za 30.01.2019.

Branko Perić, bivši zamenik gradonačelnika Bora, protiv koga se vodi postupak zbog polnog uznemiravanja devojčice, vraćen je na svoj stari posao i to ponovo u državnu instituciju. Perić je bio zaposlen u borskom Institutu za rudarstvo i metalurgiju. Sada je tamo i vraćen na posao. NapreDNO.

„Doktor“ Nebojša (iz Beograda) Stefanović, vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova i jedan od glavnih obor-knezova u SNS-u izjavio je „Daleko smo od odluke o izborima, građani nisu skloni bojkotu“. Pa – ako govorite o građanima koji su članovi SNS ili neke od podguznih prilepaka u vladajućoj koaliciji, u pravu ste.

Vuk Jeremić i Dragan Đilas (opet) na naslovnoj strani Službenog glasnika SNS. „Bednici“, krstio ih Dragan J. Vučićević „pljuju u Briselu Srbe i Srbiju“. Ma rođače, samo nek nisu seli sa Klintonom, Blerom, Šrederom, i ostalim tradicionalnim prijateljima Srbije.

Bananamen Ivica, vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova otišao je u posetu Mjanmaru, kako bi se „zahvalio toj državi za principijelan stav o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova“. Inače, Mjanmar je zemlja u kojoj je, prema mišljenju naših velikih prijatelja Kanađana, počinjen genocid nad Rohinja muslimanima. Komentara bez.

Ako je verovati „Politici“, Saša Janković, doskorašnji lider PSG čestitao je svom političkom čedu da izboru Sergeja Trifunovića, iščlanio se iz Pokreta i zatražio da se njegovi podaci izbrišu: „To nije moj put, a moje nasleđe ne treba da vam bude smetnja na njemu“, poručio je navodno u emailu. I tako je svojevremeni činovnik JUL-a pokazao svoje pravo lice.

Ja ću biti branilac Milana Radoičića, ukoliko ga kosovski organi privedu i započnu sudsski proces zbog ubistva Olivera Ivanovića. Sreli smo se na Ibarskoj magistrali„, izjavio je za medije Živojin Jokanović, advokat iz Prištine. Čekajte, malo, narode, da li se meni čini ili je neko sa Andrićevog venca pustio nekoga ko je otvarao šampanjac – niz vodu? 

Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Jedan komentar

  1. Pertrusevic...

    …nada i vera …

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top