Početna / DOBRI LJUDI / Nova borba male velike Teodore
Nova borba male velike Teodore

Nova borba male velike Teodore

Kada sam prvi put od mog prijatelja i kolege Bogdana Vranješevića iz Kragujevca čuo da mu je kćerka obolela od leukemije, uradio sam ono što bi svaki roditelj učinio drugom roditelju: pružio ruku i pomogao koliko sam mogao. 

Radovao sam se kada sam čuo da je Teodora dobro, da su rezultati dobri.

A onda me je sinoć ošamario njegov status na Fejsbuku.

Prenosim ga u celini. Jer znam da je svako slovo tačno:

Dragi ljudi,

Godinu dana se naša devetogodišnja kćerka Teodora bori sa opakom bolešću – mijeloidnom leukemijom!

Zbog komplikacija koje su se javile, spas za dete moramo da tražimo na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Frankfurtu, kod čuvenog profesora doktora Petera Badera. Nade ima, ali ta nada košta čitavih 350.000 evra!!!

Toliki novac, jednostavno, nemamo! Ali nemamo ni pravo da odustanemo od borbe za život naše Teodore, jer se i ona proteklih godinu dana bori kao najveći ratnik.

Pomagali ste nam do sada mnogo, ali vas sada sve molimo, da nam pomognete još više, kao nikada pre, i to u što kraćem roku, jer Teica nema previše vremena! Pomozite nam da sakupimo potrebnih 350.000 evra i našoj Teici pružimo JEDINU šansu!

Unapred hvala za uplate, koje možete izvršiti na dva računa u Erste banci, oba na ime Bogdan Vranješević.

DINARSKI:
340 – 32003872 – 78

DEVIZNI:
CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:
(NAVESTI OZNAKU VALUTE)
SWIFT CODE: GIBAATWG
ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA

ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:
SWIFT CODE: GIBARS22
ERSTE BANK A.D. NOVI SAD

BENEFICIARY:
IBAN RS35340000003200387278
NAME VRANJEŠEVIĆ BOGDAN
ADDRESS LEPENIČKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIA

International Payments Department
Erste Bank a.d., Novi Sad

Molim vas, dragi prijatelji. Svaki je dinar važan. Nemojmo sada da raspravljamo šta je država trebalo da uradi, šta je ministarstvo dužno, šta bi trebalo da učine političari umesto da troše na ovaj ili onaj  način.

Pomozite Teodori.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top