Početna / Front Page Slide Show / Nova besana noć za premijera
Nova besana noć za premijera

Nova besana noć za premijera

PIŠE: Aleksandar Bećić 
Zaista me interesuje šta je potrebno da bi Aleksandar Vučić, Veliki Voljeni im Vođa oterao nekog svog funkcionera (čitaj poslušnika) iz fotelje?
Na stranu što mi nije jasno za šta platu prima Master Velimir Lampek Ilić, koji je navodno bez portfelja i navodno zadužen za vanredne situacije, a prstom ne mrda da bi se suočio sa vanrednim situacijama.
Na stranu što mi nije jasno kako su ostali na ministarskoj plati pojedinci poput Ivana Tasovca, kojima se volšebno odlažu svi živi projekti (uključujući i onaj projekat rekonstrukcije Muzeja Savremene umetnosti).
Na stranu i to što najmanje u četiri srpske opštine i jednom gradu njegovi (Vučićevi) poltroni vladaju bez ikakvog osnova, kršeći zakon i propise o lokalnoj samoupravi.
Ali, interesuje me šta je potrebno da bi ga Vučić oterao iz fotelje?
Da li je potrebno da ga On lično uhvati sa rukama u državnoj kasi?
Da li treba da čuje kako ga taj neki kritikuje na RTS-u ili možda Pinku (al’ ne bi to dopustio dvojac Pinktrović – Vuč(ićev)ić)?
Da li treba da do njega dospe „aber“ kako taj neko šuruje sa recimo Radulovićem ili ne-daj-bože Pajtićem?
Ne, zaista, da li će Aleksandar Vučić ikada reći nekom visokom funkcioneru (čitaj poslušniku, poltronu) „hajde, marš kući“?!
Sećate li se kako je srčano i odlučno branio doktorat Nebojše Stefanovića govoreći kompletnoj akademskoj zajednici kako lupa gluposti kad govori o falsifikatu ministra policije?
Da li pamtite kako nam je govorio da ga zli plaćenici i poslušnici tajkuna svađaju sa Master Tomom, njegovim političkim očuhom (jer, kao što znamo, politički mu otac Vojislav Šešelj)?
Sećate li se kako je pepeo po sebi posipao kada je govorio kako „očigledno neko mrzi njegovu porodicu pa mlati njegovog brata Andreja“? Ili možda kako je obećao da neće pokrenuti tužbu protiv pripadnika žandarmerije, da bi momci u roku od sedam dana dobili otkaz a sad se povlače po sudu?
Pamtite li kako je (kad smo već kod brata Andreja) govorio kako su njemu jadnom i nesposobnom odavno ukrali ličnu kartu, ali on nije stigao da prijavi krađu?
Da li pamtite kako je odbrusio novinarima da ne da Batu? Pri tom, nije mislio na svog batu Andreja, nego je mislio na keramičara koji još uvek obavlja poslove ministra vojnog?
Kako je verbalno milovao vazduplohovca Babića, ili štitio Molera Đukanovića? Kako je svojim herojskim leđima zaklanjao čak i nestašnog Ivicu bez Marice? 
Napatio se Vučiću Aleksandre. Namučio se braneći tolike nesposobnjakoviće i korumpirana goveda. Proveo je mnoge nesane noći. A večeras će tek morati da se spremi da brani čoveka svog izbora.
2014-dokument-resenje-potpisao-Sinisa-Mali1-1024x480Jer, ovi zli strani plaćenici koji služe i tajkunima i ne žele dobro svojoj zemlji i Beogradu na vodi, optužili su onog malog, pardon, Malog, da je korumpiran i da je mufljuz koji je kupovao stanove po Bugarskoj (eh, da je samo po Bugarskoj muljao ni po jada…).
Zamislite onog finog malog Malog koji sam na svojim nejakim plećima se brani od nasrtljivih novinarskih zujalica!
Moraće Vučiću Aleksandre da pozove Malog zbog teksta objavljenog na portalu KRIK. A možda će da sve iskulira i da kaže „ma boli te k…, tebe ionako brani Komunalna policija…“
Ako spadate u malobrojne koji ne znaju šta se desilo, da vas obavestimo: novinari istog tog portala pokušali su da postave malom neko pitanje i snimali su svoj pokušaj. Onda su komunalni policajci u civilu bez legitimisanja oduzeli opremu novinarima ovog portala.
A onda se Siniša izvinjavao. Ko biva on nije znao šta hoće novinari, stvarno nije znao da će komunalni policajci da postupe onako kako su postupili…
sava-mala-1025x480Bez sve šale: Ako Siniša Mali ne bude smenjen posle ovih govnarija (izvinite na mojoj prostoti) koje je napravio u Bugarskoj, ako Siniša Mali ne bude smenjen zbog ponašanja pripadnika Komunalne policije, onda je zaista jasno: nismo mi samo u medijskom mraku, nego u celokupnoj diktaturi tehnokratskog aparata.

PS: Ah, da: samo me interesuje da li će Siniša Mali – sada – kada je ustanovljeno da je zaista kupio 24 stana u Bugarskoj – dati u vlasništvo te stanove novinarima Krika? 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top