Početna / VESTI / Srbija danas / Nikola, ostani: Vesti za 04. februar 2019.
Nikola, ostani: Vesti za 04. februar 2019.

Nikola, ostani: Vesti za 04. februar 2019.

Nikola Kojo izjavio gostujući u jutarnjem programu N1 da će, ako protesti propadnu, napustiti zemlju sa porodicom: „Bolje je biti građanin drugog reda u inostranstvu, nego građanin trećeg reda u ovoj zemlji“, rekao je voditeljki Minji Miletić. Nikola, ostani! Da idemo negde u zezanje!

Veliki Vođa najavio da će od četvrtka početi kampanju „Budućnost Srbije“... Znači, dogovoreno je: Izbori na proleće, LDP i LSV uz Rasimov SDP i Šešeljev SRS glume opoziciju… A pre toga, dok nam bude govorio o budućnosti otadžbine, predaće i Kosovo i Metohiju.

Predsednica vlade Republike Srbije Ana Brnabić se požalila da se stvara atmosfera nasilja i straha na protestima subotom u Beogradu i osudila takav model ponašanja. Predsednica vlade Republike Srbije Ana Brnabić  nije osudila pretnje televiziji N1 da će novinari biti pobijeni a zgrada dignuta u vazduh.

Nikola Ivanović, sin ubijenog Olivera Ivanovića izjavio za Danas: Svi u porodici smo u protestima. Lenjivci: Ako Nikola u Kosovskoj Mitrovici, uz sve pretnje i pljuvanje naprednjačke garde protestuje, šta vi čekate?

Lekari Opšte bolnice u Kruševcu danima su Saši Ć. iz Brusa lečili hematom na donjem delu leđa, a i pored svih snimanja nisu videli da mu je zapravo puklo debelo crevo, zbog čega je dobio sepsu i u strašnim mukama preminuo, tvrdi njegova porodica. Ministar zdravlja Dr Lončar tvrdi da je srpsko zdravstvo u sjajnom, nikad boljem položaju.

U Beogradu je po prvi put proslavljena Kineska nova godina. Kažu zlobnici da su svi ovi ukrasi ostali na ulicama srpske prestonice baš zbog sedmodnevne proslave praznika.

Gradonačelnik našeg glavnog grada, doktor Zoran Radojičić izjavio je da bi prva faza prve linije metroa u Beogradu trebalo da počne da se radi krajem 2020. godine. Zato nas i ne čudi što nas nekoliko čitalaca iz unutrašnjosti danas pita „Zar vi nemate metro već dve godine“?

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top