Početna / Front Page Slide Show / Nevidljiva kula Beograd i druge vesti iz Srbije za 07. februar 2019.
Nevidljiva kula Beograd i druge vesti iz Srbije za 07. februar 2019.

Nevidljiva kula Beograd i druge vesti iz Srbije za 07. februar 2019.

Ministarstvo građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture saopštilo je da je izdalo građevinsku dozvolu za izgradnju Kule Beograd visine 168 metara u okviru projekta „Beograd na vodi“. Da, da, dragi Beograđani, to je ona kula koja je završena odavno, pre tri godine, kako nam je obećao Veliki Vođa!

„Vučiću da li si normalan? Daj nam pauzu neku da možemo da živimo normalno da te ne gledamo jedan dan“, izjavio Velimir Selja Ilić, lider Nove Srbije. Zamolili bismo gospodina Ilića da nam da doživotnu pauzu od njegovih medijskih nastupa. Nepristojno je da on posle svih svojih koalicija, kritikuje Vođu. Zaista.

Putevi Srbije odbili da televiziji N1 dostave snimke nastale prilikom udesa u Doljevcu na isključenju sa auto-puta Niš Leskovac. Koga i zašto krijete? Babića? Nemate pravo da zataškavate tragediju.

Policija je uhapsila P.J. iz Nove Pazove zbog sumnje da je uputio pretnje predsedniku PSG i glumcu Sergeju Trifunoviću i njegovom bratu, glumcu Branislavu Trifunoviću. Interesantna je ta Nova Pazova: I onaj što je pretio zaposlenima na N1 je bio iz tog veselog malog mesta… 

Veliki Vođa u Vranju otpočeo turneju po okruzima na kojima će da priča o lepšoj Srbiji. Opet su autobusi špartali. Uz njega bila i Gospođa Fikus koja je „došla da podrži predsednika i podseti na greške prethodne vlasti“. Gospođo Fikus, mislite na vladu u kojoj je premijer bio Vučić? Ili onu prethodnu, u kojoj je premijer bio Bananamen Ivica? 

Kad smo kod Ivice, on je bio u Njujorku. Koliko je bio ubedljiv, govori podatak da su se članice Saveta bezbednosti UN dogovorile da smanje broj sednica o Kosovu.

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa na televizijskoj stanici sa nacionalnom frekvencijom uspešno je posle teškog udesa operisana na VMA. Bez obzira na ono što mislili o njenim dostignućima, kvalitetu programa, stanici za koju radi – želimo joj uspešan oporavak. 

Beše to – Srbija danas.

 

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top