Početna / VESTI / Srbija danas / Nedelja – dan loših vesti 02. 07. 2017.
Nedelja – dan loših vesti 02. 07. 2017.

Nedelja – dan loših vesti 02. 07. 2017.

Ovaj neradni, kišni dan, ostaće zapamćen po zaista lošim vestima. Ili je bolje reći – groznim?

Na užičkoj deponiji radnici su otkrili mrtvo telo tek rođene bebe koja je zadavljena. Potpisnik ovih redova nikad neće shvatiti ludilo u nečijem mozgu koje dođe do tog stepena da ugasi tek početi život.

U beogradskom naselju Karaburma muž star 67 godina najpre ubio svoju ženu, a potom presudio sebi. Ljubomora? Bolest? Beda? Bolji život? Ko će ga znati.

U Kragujevačkoj fabrici Fijat Krajsler automobili i danas je bio štrajk. Ako može da se radi nedeljom – može i da se štrajkuje. Radnici najavljuju da uskoro kreću za Beograd. Šta mislite, da li će Informer, Srpski telegraf, Pink, Studio B i RTS izveštavati o tome? Možda. Pod uslovom da radnike nazovu Soroševim slugama, rušiteljima Beograda, žutim ološem… Znate već…

Kažu pojedini mediji da Vučićev rejting strmoglavo pada. Drugi pak kažu da mu vrtoglavo raste. I u jednom i u drugom slučaju – mora da vas zaboli glava.

Ako niste znali, u Nišu je završen tamošnji lokalni Prajd… Nemamo ništa protiv, nego, da ne preterujete malo? Gde će sledeći? U Maloj Moštanici, Crljenima? Znate, umesto da se pare daju na organizaciju (a i obezbeđenje, jer takav skup mora da čuva ozbiljna količina policije), možda ne bi bilo loše da neko LGBT udruženje javno pomogne lečenje nekog deteta? Tako bi, sigurno, dobili mnogo više pozitivnih poena.

Novi Sad će, nakon čuvara kontejnera, dobiti i „čuvare objekata vodovodnog sistema“. Treba pozapošljavati sve članove SNS-a, nije šala… Kreativno rešenje, nema šta.

Vest iz komšiluka: Viktor Orban (mađarski predsednik, u kog se pola Srbije zaklinje zbog toga što je proterao MMF) pohvalio je Mikloša Hortija, lidera Mađarske u vreme nacista, čiji su žandari pobili mnogo ljudi po Vojvodini. Orban je po rečima našeg Velikog Vođe njegov blizak prijatelj.

Beše to kišna Srbija danas. 

NAPOMENA: Za  ilustraciju korišćena arhivska fotografija agencije FoNet

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top