Početna / Front Page Slide Show / Nedelja, 14. 01. 2018. Vučić. I sneg
Nedelja, 14. 01. 2018. Vučić. I sneg

Nedelja, 14. 01. 2018. Vučić. I sneg

Nedelja, 14. dan klasične Nove godine, i prvi dan one „naše“ Nove godine. I bi Vučić. I bi sneg. Čovek prosto ne može da se odluči koji citat Gospodara sa „gostovanja“ na RTS-u da izdvoji. Jer naravno, on je doneo grafikone, brojeve, podatke…

Veliki Vođa je otkrio da će na čelu liste za Beograd biti direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, profesor doktor Zoran Radojičić. Bezveze je trošio ime uglednog dečjeg hirurga. Sekta odavno zna za koga će da glasa.

Oglasio se ovim povodom i beogradski odbor SNS: Rekli su da je pobeda imperativ. Dakle, kopanje šančeva može da počne.

Zbog izjave mitropolita Amfilohija „Bio sam na ivici da suzu pustim“, reče Veliki Vođa i priznade kako do naveče zapravo nije čuo izjavu patrijarha Irineja, koji je stao u zaštitu njegovog lika i dela od mrskih problematičnih popova.

O, Srpkinje, da znate: Za gubitak Kosova nije kriv ni Kralj, ni Tito, ni Sloba, ni DOS, ni žutaći, ni socijalisti, ni naprednjaci! Za gubitak Kosova krive ste vi, koje ste 1970. godine, kada je Vožd rođen, izvršile 160.000 abortusa,od toga 3.500 na Kosovu. I da se zna: Ovo nije tvrdnja uredništva portala Kolumnista, već Velikog Vođe, koju je izrekao u 65-om minutu svog intervjua.

Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a izjavio da je hajka na Nemanjiće pokrenuta na Tviteru, te da iza svega stoje pojedinci koji su u „sukobu“ sa Javnim servisom. Da iskoristim reči Velikog Vođe: „Ja veću glupost dugo nisam čuo“. 

Dragan Marković Palma tvrdi da Bananamen Ivica Dačić „sve više liči na Tita“, koji je bio garant stabilnosti tadašnje Jugoslavije, baš kao što je i „Dačić danas garant stabilnosti današnje Srbije“. Tri hiljade za gospodina. I dva poslanička mesta.

Srpski rukometaši izgubili i utakmicu protiv Šveđana. Srećom – Evropsko prvenstvo je u Hrvatskoj, mogu i peške da se vrate kući.

Beše to – Srbija danas.

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top