Početna / Front Page Slide Show / Naprednjaci u pačijoj školi
Naprednjaci u pačijoj školi

Naprednjaci u pačijoj školi

PIŠE: Aleksandar Bećić

„Naš stav je uvek jasan: Svako vređanje je neprihvatljivo“, zagrajaše po ko zna koji put uglas naprednjaci, dok im se Veliki Vođa, vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije u Davosu po 15 put preznajao na kanabetu sa Angelom Merkel. Ovaj put mu šnicla nije bila ponuđena. Ni biftek. A ni kobasice. Bavarske.

Uistinu, sjajan početak saopštenja. Ko može da kaže kako je protiv principa da je vređanje neprihvatljivo?

Niko.

Naročito kada je reč o ženama.

Tim povodom dragi naprednjaci, šta se ono desilo sa Sinišom Malim, koji je mlatio svoju ženu, davio je, oduzimao decu, o čemu je počela da govori u medijima, pa se onda naprasno dogovorila s njim? Šta se desilo sa nasilnikom koji je danas ministar finansija? Hoćete da vam opišem užas koji se mogao videti na fotografijama koje su načinjene u lekarskoj ordinaciji?

Naprednjaci, šta se ono desilo sa Milenkom Jovanovim, potpredsednikom Glavnog odbora vaše stranke? Da vam osvežim pileće pamćenje: To je onaj ko je bez ikakvog dokaza, bez ikakvog stida, bez ikakvog obzira, nazvao ženu Vuka Jeremića, Natašu Jeremić, šefom narko tržišta u Srbiji. Saopštenje SNS-a koje je on potpisao preneli su i dodatno začinili združeni SNS tabloidi, a Informer je, naravno, podebljao tu priču na najbljutaviji način.

I? Šta se desilo sa tim nasiljem? Ništa. Veliki Vođa je izgovorio svoju dobro poznatu rečenicu kako je svako nasilje neprihvatljivo. Da li je kaznio Jovanova? Nije. Da li je Jovanov pao u nemilost, da li je smenjen? Nije. Svoj prljavi posao obavio je za svog gazdu. Saopštenje koje je on potpisao još uvek stoji na sajtu vaše političke organizacije.

Šta se ono desilo posle toga, naprednjačka bagro, sa prijavom Nataše Jeremić protiv SNS? Smeškate se, jer znate da je prijava odbačena. Tužilac je rešio da sačuva svoje radno mesto i rekao je da tu nema elemenata krivičnog dela.

Fuj.

Šta se ono desilo sa Jutkom, bando naprednjačka? Da osvežim vaše pileće pamćenje: U pitanju je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka koji se prema zaposlenim ženama u opštini ponašao kao (oprostite mi na krajnjoj prostoti, dragi čitaoci) jebač presretač koji osim mita za obavljanje nekih poslova, od žena traži seks. Otvoreno. Bez pardona. Bez razlike da li su udate ili ne. Jutka je još uvek na položaju. Što njega ne smeniste?

Šta se ono desilo sa svrljiškim šerifom naprednjaka Goranom Jeremijićem koji je delio otkaze po opštini Svrljig ako žene ne pristanu na seks sa njim? Smenjen li je? Ili i dalje pikira nečiju ženu, ćerku, sestru, rođaku?

Ili sa Blagojem Spaskovskim, šerifom u Boru?

Hoćete da nastavim, „gospodo“ naprednjaci? Ili nema potrebe?

Da li ste shvatili koliko je licemerno vaše saopštenje i vaše glumljeno dušebrižništvo za razne Barbare na koje se obrušio neki pojedinac?

Da se razumemo: ja kao potpisnik ovih redova smatram da je apsolutno neprihvatljivo da bilo koja javna ličnost upotrebljava uličarski rečnik u ophođenju sa osobama koje se nazivaju „novinarima“. Uvreda žene je neprihvatljiva u svakom segmentu života u Srbiji. I javnom i kulturnom, i medijskom i političkom.

Zato i osuđujem istupe Sergeja Trifunovića, koji svojim ponašanjem nanosi nemerljivu štetu građanima koji protestuju protiv ove bahate, lopovske vlasti svake subote u Beogradu, a svakog petka u drugim gradovima Srbije.

Naprednjaci, čistite svoje dvorište. Nemojte tuđe. Loši ste u tome.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top