Početna / IMOVINA / Dokumenti / Mrka pre roka
Mrka pre roka

Mrka pre roka

Milutin Mrkonjić Mrka, građevinac, putar, čovek poznat po tome što je hiljadama puta izgovorio rečenicu „biće pre roka“, decenijama je u politici. Posle bombardovanja naše zemlje bio je zadužen za obnovu.
Dugo ga je pratila legenda kako ga radnici vole. A i poneki političar.
U svom kabinetu uvek je držao sliku Slobodana Miloševića i otvoreno pokazivao svoju odanost prvom šefu SPS.
U neka doba počeo je vezu sa pevačicom Anom Bekutom.
Rođen je 23. maja 1942. Do rekonstrukcije vlade obavljao je ministarsku funkciju. I još poneku.
Njegovu aktuelnu imovinsku kartu možete videti ovde:
mrkonjic septembar 2013Šta je Milutin Mrkonjić prijavljivao Agenciji za borbu protiv korupcije od 2010. možete videti ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top