Početna / IMOVINA / Dokumenti / Mlađa začin
Mlađa začin

Mlađa začin

Ima Mlađan Dinkić mnogo nadimaka u ovom narodu. Mi smo izabrali najmanje uvredljiv. Ovaj ekonomista u periodu od 5. oktobra do danas bio je u svim vladama i zapamćen je pre svega po činjenici da je u svakoj čorbi bio mirođija; pardon, u svakoj vladi je obavljao neku ministarsku funkciju. I svaku vladu (do ove poslednje) je upravo on oborio.
Kažu da je kriv zbog uništavanja srpskog bankarskog sektora, kažu da je umešan u najveće afere koje tek treba da uzdrmaju sistem ove zemlje, o čemu je Kolumnista pisao. Kriv je i zbog formiranja G17+ ali i zbog pravljenja URS.
Mlađan Dinkić, inače rođen 20. decembra 1964. dobar je i sa komponovanjem. Ne političkih kompozicija, već onih muzičkih. O tome mnogo mogu da govore Kiki Lesandrić iz Pilota, kog je digao iz mrtvih, ali i Boban Rajević Piroman.
Možda bi bilo bolje da se držao samo muzike. Ko će ga znati.
Njegova aktuelna imovinska karta izgleda ovako:
dinkic septembar 2013A šta je sve Mlađan Dinkić prijavljivao Agenciji za borbu protiv korupcije u svojim imovinskim kartama možete videti ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top