Milan

Milan

Postoje tako dani kojih ne želiš da se sećaš. Što zbog ratnih godina, što zbog loših vesti. Danas je takav dan. Dan kad je samo neobaveštene iznenadila vest da je umro Milan Mladenović. 
O njegovoj genijalnosti i fantastičnoj poeziji je napisano toliko dobrih tekstova da vam ja neću oduzimati vreme sa „prilozima za biografiju“. Uostalom, ko sam ja sem čovek koji je odrastao uz pesme Ekatarine II i EKV?
Zato ću samo da vam kažem: setite se.


Bilo je fantastično sa nekih 16 godina slušati neverovatnu snagu koju su pravili na sceni. I nikakva priča o drogiranju svih članova grupe nije mogla da vas odvrati od onoga što su vam davali. I tada, i kad su promenili ime, i sada.

Poslednji album koji je Milan stvorio bio je Dah anđela (Angels Breath)… Kako smo se nadali da će i posle njega Milan praviti svoja remek dela znamo samo mi koji smo živeli njegovu muziku.

Dobro jutro, Srbijo.
Moram ti priznati da nisi daleko odmakla. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top