Početna / IMOVINA / Dokumenti / Master Toma Ordenski
Master Toma Ordenski

Master Toma Ordenski

Master Toma Ordenski, poznat u narodu i kao Tomislav Nikolić obavlja dužnost predsednika Republike. Rođen je 15. februara 1952.
O njemu se svašta može pisati i govoriti.
To je na Kolumnisti i činjeno.
Da vas ne zamaramo: podsetićemo vas samo da smo se bavili količinom ordenja koje je podelio, odlukama koje je donosio, pomilovanjima koje je potpisao, diplomama koje (ni)je stekao…
U svakom slučaju, čovek sedi na Andrićevom vencu. I prima državnike i ambasadore. Putuje i predstavlja Srbiju.
Nekad davno bio je radikal.
Bio je i vlasnik pet odsto deonica u Velikoj Srbiji, izdavačkoj kući vezanoj za njegovu prvu veliku političku stranku.
Sad je naprednjak.
I posvećen je radu.
Evo kako izgleda njegova aktuelna imovinska karta.
nikolic septembar 2013O svim ostalim promenama u njegovom imovinskom stanju, što je uredno prijavljivao Agenciji za borbu protiv korupcije, možete se informisati ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top