Početna / VESTI / Dnevna doza kulture / Sedma lekcija ljubavi
Sedma lekcija ljubavi

Sedma lekcija ljubavi

PIŠE: Aleksandar Bećić

Ovo je jedan od dana kada mrzim ono što se zove „nepredviđene okolnosti“. A to je nešto što se u ovom zanimanju – stalno dešava. Shit happens all the time, rekli bi Englezi. I još poneki.
Elem, kao što znate, nadao sam se i navijao da još od četvrtka veče skakućem, sav ovako deb’o i ćelav na manifestaciji koja se već godinama odvija u Vrnjačkoj Banji pod nazivom LOVE FEST.
Toliko sam želeo da se pojavim na toj manifestaciji da sam i glas pozajmio za neke njihove reklame (moram i ja malo da se hvalim). http://www.youtube.com/watch?v=NzHG2Oe35Wg
I spremio sam se.
Propisno.
Ne toliko za elektronski deo ovog hepeninga, koliko za atmosferu, druženje, podršku, pozitivnu energiju, radost, osmeh… I naravno, za dubioza Kolektiv iz Bosne…
I?
I? Šta se desilo?
Naravno – nisam otišao.
Da vam ne objašnjavam zašto – jer su razlozi previše privatni.
I moram vam reći da zavidim svima koji su sinoć uživali u koncertu ovih sjajnih momaka.
I moram vam reći da se prisećam kakvo je ludilo bilo na LoveFestu pre dve godine, kada je gostovao Rundek…
„Jarane, nije što su moji, ti znaš da Rundeka volim još iz stare Juge… Ali ovi moji su razvalili sinoć!“, poslao mi je poruku drugar iz mlađih dana, koji je pratio Dubiozu.
Pratio je on i druge, bio je na Energy Stage-u, pratio je basketaše, družio se s ljudima, slušao i momke koji su otvorili Festival, oduševio se idejom da se na takvom Festivalu promovišu Kancelarije za mlade, oduševio se akcijom protiv govora mržnje…
I naravno, pitao me – zašto nisam tamo?!
Ne brinite, verni čitaoci „kolumniste“: tim našeg portala je na „licinom mestu“ i prati šta se dešava na ovom festivalu. Evo, malopre smo razmenjivali sms-ove (01.10 ujutro).
A svi vi koji niste otišli na LoveFest imate zašto da žalite.
Pogledajte malo po društvenim mrežama. Pročitajte po raznim novinama. Tamo je sjajno. Tamo je izvorna ljubav.
Ako se niste opametili do sad: pamet u glavu i krenite odmah ka Vrnjačkoj Banji. Da se barem sa malo ljubavi napunite.
A ako baš ne možete, spremajte se već sad za sledeću godinu. Biće oni još bolji.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top