Početna / Front Page Slide Show / Ljubiša Preletačević Beli postaje strani plaćenik
Ljubiša Preletačević Beli postaje strani plaćenik

Ljubiša Preletačević Beli postaje strani plaćenik

RAZGOVARAO: Aleksandar Bećić

Apsolutni pobednik poslednjih lokalnih izbora u beogradskoj opštini Mladenovac bio je Ljubiša Preletačević Beli i njegova grupa građana Sarmu Prob’o Nisi, sa sloganom Samo Jako. Sa smešnim budžetom (nešto više od 43.000 dinara) osvojili su 21 odsto glasova i jedini su u Srbiji koji su uspeli da iznerviraju vladajuću garnituru.

Do danas se nisu prodali, iako je Preletačević već naglasio da bi se rado prodao naprednjacima za 750 miliona evra.

Ovaj intervju nastao je slučajno, jer se Ljubiša Preletačević Beli pojavio u kafiću u kom je autor razgovarao sa politkomom pokreta Sarmu Probo Nisi – Stevanom Vlajićevićem. Valjda zato i nije bio u belom odelu:

Pre izvesnog vremena, pokret SPN Samo Jako uspeo je da iznervira narodnog poslanika Vladimira Đukanovića. Evo šta je o tome (i još ponečemu) rekao lider pokreta LJubiša Preletačević Beli i njegov politički komesar (takoreći politkom) Stevan Vlajićević:


Zapamtite mudre reči lidera pokreta Sarmu Prob’o Nisi: Budućnost je u Industrijskom Menadžmentu. Živeli. Samo jako!

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top